Szerintetek az miért van hogy ha felvesz valakit egy cég
aki interneten jelentkezett eleinte nem kap semmit,
mobiltelefon, stb? Többit alább.
Figyelt kérdés
Mondjuk nem lehet használni a pool ha autót ha menni kellene valahova, inkább olyat küldenek a cégtől akinek van autója, pedig elmehetne ide oda az új ember is, nincs mobiltelefon, nem kap notebook-ot, ami azért szerintem azért fontos, pl. a mobil meg a notebook mert azokkal sokkal hatékonyabb a munkavégzés, és az már egy az egybe a cég haszna. Fizetés is egy kisebb összeg, olyanról még nem hallottam vagy velem nem történt hogy internetes jelentkezés esetén rögtön egy nagyobb összeg lett volna a szerződésben. Visszatérve a mobil-ra vagy a notebook-ra, én cég lennék rögtön adnék egy autót is, aztán menjenek a dolgok, az a jó a cégnek, persze az új embernek is. Ezekre mi a magyarázat? Mintha a cég maga alatt vágná a fát. Valaki?
2017. aug. 26. 14:25
1/10 A kérdező kommentje:
Vagy lehet a cég ezzel az emberrel nem tervez hosszú távra?
2017. aug. 26. 14:26
2/10 anonim válasza:
milyen cég? mi bajod van?
csomagfutár cégről van szó? gondolom nem...akkor mégis milyen kötelezettsége lenne egy cégnek, hogy minden dolgozója segge alá rakjon egy céges autót? gondolom neked nem az a fő munkaköri feladatod, hogy nonstop rohangálj ide-oda, ha meg mégis szükség van rá, nyilván megkérnek egy olyat, akinek van autója...nehogy már ezért kelljen mindenkinek autót venni...
a céges telefon ugyanez. privát telefonodon nem érnek el? vagy nonstop hívogatnod kell saját költségen mindenkit? mert ha ilyen a munka, akkor az új embernek is adnak, különben nem tudná elvégezni a feladatát...
notebook-ot végképp nem értem.
2017. aug. 26. 14:35
3/10 A kérdező kommentje:
Nem az csak megjelenik az ember első munkanap és mindenki pislog meg összenéznek.
Az egésznek ezzel együtt olyan feeling-je mint hogy megjelenek első nap és akkor nem tudnák eldönteni a többiek hogy "most dolgozzunk vagy ne dolgozzunk".
Mondom mindezt azzal együtt amit leírtam.
2017. aug. 26. 14:38
4/10 anonim válasza:
Ez olyan munkakör, ahol kell mobiltelefon, notebook, autó?
2017. aug. 26. 17:35
5/10 A kérdező kommentje:
"Ez olyan munkakör, ahol kell mobiltelefon, notebook, autó?"
Na jó.
Szerintem ezekkel az "eszközökkel" mint notebook, mobil, autó, hatékonyan lehet munkát végezni ami jó a cégnek.
Ok, nem kell, de akkor a céget is be lehet zárni.
Sőt vizeljük össze magunkat, minek WC nem?
Majd elpárolog.
2017. aug. 26. 18:33
6/10 anonim válasza:
a wc az alapvető szükséglet. de látom te csak "hatékonyan"(igazából kényelmesen, lustán) szeretnél munkát végezni, és alapjában véve nem tesz hozzá semmit sem a teljesítményhez...olyan szinten legalábbis nem, hogy megérje egy cégnek fenntartani egy járműflottát csak ezért...leírtam, és a másik válaszoló is az előbb, ha indokolt lenne a céges autó, és enélkül nem lehetne a munkát elvégezni, akkor érthető...
2017. aug. 26. 19:02
7/10 anonim válasza:
Szerintem újoncként húzd meg magad ,örülj hogy felvettek,ne találd már ki mi jó a cégnek ,ha továbbra is ott akarsz dolgozni. De tőlem pattoghatsz is,te dolgod..de igazad nincs.
2017. aug. 26. 19:04
8/10 anonim válasza:
Kérdező, nem minden munkakörhöz kellenek ezek az eszközök. Ahol nem szükségesek, ott pedig a cég nem köteles ezeket biztosítani. Például egy raktári csomagolónak nincs szüksége egyikre sem. Egy kamionsofőrnek pedig nyilván nem otthonról kell kamiont hozni, mert azt a cég biztosítja, és egy mozdonyvezető sem otthon a hátsókertben tartja a vonatot...
2017. aug. 26. 20:24
9/10 anonim válasza:
Érdekes, amikor 1 hónapja dolgoztam a mistani hrlyemen és közöltem, higy kell laptop, mert a pc-n nem tudom végezni a munkám, a főnököm annyit kért, hogy kérdezzek körbe az irodában a többi új ember közt, higy nekik kell-e telefon v laptop, hogy egyszerre letudja az igénylést...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!