Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek az miért van hogy...

Szerintetek az miért van hogy ha felvesz valakit egy cég aki interneten jelentkezett eleinte nem kap semmit, mobiltelefon, stb? Többit alább.

Figyelt kérdés
Mondjuk nem lehet használni a pool ha autót ha menni kellene valahova, inkább olyat küldenek a cégtől akinek van autója, pedig elmehetne ide oda az új ember is, nincs mobiltelefon, nem kap notebook-ot, ami azért szerintem azért fontos, pl. a mobil meg a notebook mert azokkal sokkal hatékonyabb a munkavégzés, és az már egy az egybe a cég haszna. Fizetés is egy kisebb összeg, olyanról még nem hallottam vagy velem nem történt hogy internetes jelentkezés esetén rögtön egy nagyobb összeg lett volna a szerződésben. Visszatérve a mobil-ra vagy a notebook-ra, én cég lennék rögtön adnék egy autót is, aztán menjenek a dolgok, az a jó a cégnek, persze az új embernek is. Ezekre mi a magyarázat? Mintha a cég maga alatt vágná a fát. Valaki?
2017. aug. 26. 14:25
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy lehet a cég ezzel az emberrel nem tervez hosszú távra?
2017. aug. 26. 14:26
 2/10 anonim ***** válasza:

milyen cég? mi bajod van?

csomagfutár cégről van szó? gondolom nem...akkor mégis milyen kötelezettsége lenne egy cégnek, hogy minden dolgozója segge alá rakjon egy céges autót? gondolom neked nem az a fő munkaköri feladatod, hogy nonstop rohangálj ide-oda, ha meg mégis szükség van rá, nyilván megkérnek egy olyat, akinek van autója...nehogy már ezért kelljen mindenkinek autót venni...

a céges telefon ugyanez. privát telefonodon nem érnek el? vagy nonstop hívogatnod kell saját költségen mindenkit? mert ha ilyen a munka, akkor az új embernek is adnak, különben nem tudná elvégezni a feladatát...

notebook-ot végképp nem értem.

2017. aug. 26. 14:35
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem az csak megjelenik az ember első munkanap és mindenki pislog meg összenéznek.

Az egésznek ezzel együtt olyan feeling-je mint hogy megjelenek első nap és akkor nem tudnák eldönteni a többiek hogy "most dolgozzunk vagy ne dolgozzunk".

Mondom mindezt azzal együtt amit leírtam.

2017. aug. 26. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez olyan munkakör, ahol kell mobiltelefon, notebook, autó?
2017. aug. 26. 17:35
 5/10 A kérdező kommentje:

"Ez olyan munkakör, ahol kell mobiltelefon, notebook, autó?"

Na jó.

Szerintem ezekkel az "eszközökkel" mint notebook, mobil, autó, hatékonyan lehet munkát végezni ami jó a cégnek.

Ok, nem kell, de akkor a céget is be lehet zárni.

Sőt vizeljük össze magunkat, minek WC nem?

Majd elpárolog.

2017. aug. 26. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
a wc az alapvető szükséglet. de látom te csak "hatékonyan"(igazából kényelmesen, lustán) szeretnél munkát végezni, és alapjában véve nem tesz hozzá semmit sem a teljesítményhez...olyan szinten legalábbis nem, hogy megérje egy cégnek fenntartani egy járműflottát csak ezért...leírtam, és a másik válaszoló is az előbb, ha indokolt lenne a céges autó, és enélkül nem lehetne a munkát elvégezni, akkor érthető...
2017. aug. 26. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem újoncként húzd meg magad ,örülj hogy felvettek,ne találd már ki mi jó a cégnek ,ha továbbra is ott akarsz dolgozni. De tőlem pattoghatsz is,te dolgod..de igazad nincs.
2017. aug. 26. 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem minden munkakörhöz kellenek ezek az eszközök. Ahol nem szükségesek, ott pedig a cég nem köteles ezeket biztosítani. Például egy raktári csomagolónak nincs szüksége egyikre sem. Egy kamionsofőrnek pedig nyilván nem otthonról kell kamiont hozni, mert azt a cég biztosítja, és egy mozdonyvezető sem otthon a hátsókertben tartja a vonatot...
2017. aug. 26. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, amikor 1 hónapja dolgoztam a mistani hrlyemen és közöltem, higy kell laptop, mert a pc-n nem tudom végezni a munkám, a főnököm annyit kért, hogy kérdezzek körbe az irodában a többi új ember közt, higy nekik kell-e telefon v laptop, hogy egyszerre letudja az igénylést...
2017. aug. 27. 00:24
 10/10 anonim ***** válasza:
9es, mi a munkaköröd?
2017. aug. 27. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!