Nagyon ķínos, hogy ügyvezető igazgató létemre mindenki előtt elestem a folyosón? 39/N
18-as vagyok! Mivel megszólítottál 20-as válaszodban: ha én lennék a beosztottad, nem lenne kedvem mosolyogni..
Ha nem érted a humorban az iróniát, az nem az én bajom. Normális, komoly, vezető beosztású nő nem ír ki ide ilyen baromságot és nem kérdezi meg, kínos volt-e.
Ha mindenki előtt estél el a folyosón, akkor ki dolgozott éppen? Senki? Szép kis cég. Hány beosztottad van? Kettő? (Újabb irónia.) Részemről téma lezárva.
Biztos, hogy Te "ügyvezető-igazgató" vagy? Mert hivatalosan ilyen pozíció nem is létezik. :P
[link] Igaz, hogy régi a hivatkozás, de anno gazd.jogon is felhívta a jogász a figyelmet erre. Kamu az egész....
A 16-os teljesen jót írt. Az ilyen szitukból jól kell kijönni. Felàllsz, nevesz te magad is a többiekkel. Én mùltkor megbotlottam a küszöbbe a főnökhöz mentem. Konkrètam majdnem beestem. Aztàn hatalmas mosollyal mondtam, hogy : megjöttem!!!!
Ha te is velük nevetsz, emberileg is màs megítèlés alà esel, ès nem a hàtad mögött nevetetnek rajtad, hanem veled együtt.
Szerintem is itt két jó megoldás van:
1. amit említettek már példával is, a humor.
2. szintén említették már érintve: felállsz, és mondod, hogy ide jó lenne valami csúszásgátló, mert ahogy te elestél, más kolléga is eleshet.
Ezzel mindjárt két legyet ütsz: kolléga nem röhög, hanem elgondolja, valóban ő is eleshetett volna, másrészt mindjárt te leszel a tök normális főnök (ha egyébként nem vagy gáz), akinek még a saját elesésénél is a beosztottai épsége jár az eszében.
Attól függ, milyen ügyvezető igazgató voltál előtte. Ha a munkavállalók szimpatzálnak veled, akkor inkább együttéreznek, ha nem vagy jó főnök, akkor meg feldobtad a napjukat...
29/L
Nem attol lesz tekintélyed, hogy elesel, vagy nem. A folyosôn. Az csak baleset. ( lehetne kocsival v biciklivel is..)
Az, ha elkezdesz nevetni, az eses utan,a foldon, kifejezni a mergedet, vagy oszinten vmi erzelem kifejezes kijon" beloled...
Szoval ha BEVÀLLALOD.
Az épiti, emeli a tekintélyt.
Tisztelni, - (tekintely) - az "tàvokról szeretni".
Kit szeretünk?
Aki AD valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!