Angliában hegesztőként vagy kamionosként lehet jobban keresni?
Kamionsofőrként is jól lehet keresni és egyszerűbb munkát találni.
De ha van egy hegesztő szakmád akkor, inkább a szakmádban helyezkedj el. Egyébként a hegesztő meló szerintem sokkal kényelmesebb mint a kamionos. Itt nem teljesen a fizikai dolgokra gondolok. Kamion sofőrként utat tervezz, ugye nem mindenhova engedik be a kamiont. Nyelvet jobban kell használni. Papírmunka, ha nem nagyon érted a nyelvet nehéz lesz megtanulni a papírozást. A kérdésre is válaszoljak, a te helyedbe én hegesztőnek mennék ki dolgozni.
nem tudom mit vannak ugy nagyra ezzel a hetelos szarral, ez a legrosszabb ami csak letezik. 5 napig vegig melozol 2 napot otthon, az a 2 nap pont loszarra se eleg, akkor inkabb kint vagyok 4 hetet 2 hetet meg otthon.
Arrol meg ne is beszeljunk hogy egy alberlet 500 fontnal kezdodik, nagyobb varosokba meg 1000 bel, raadadul minden sokkal dragabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!