Munkahelykeresésnél beleszámitjátok a fizuba a bérletet amit kértek, vagy vidéken mennyit keres egy pénzugyi vezető?
Vidékre költöztünk, dolgozom a lakhely mellett. Jelentkeztem jobb állásra, kiszámoltam mennyiért érné meg a munkahelyemet feladni másikért.
Viszont oda busszal kéne bejárni, amit nem fizetnek mert városon belül van.
Interjun kérdezni fogják a fizetési igényt..
Adjam hozzá a bérlet árát?
Nem akarom hogy aztá azo muljon hogy nem vesznek fel, hogy sokat kértem.
Vidéki pénzügyi vezető mennyit keres?
Keleten élek én is, Jászkunságban. Itt nagyon sok minden függ a tulajdonostól. Hogyha magyar a tulaj és csak belkereskedelemmel foglalkozik, akkor tényleg nem lehet valami nagyot kaszálni, de azért próbáld meg.
Abból a szempontból megéri, hogy vezetői tapasztalatot szerzel, ami más helyen eleve elvárt vagy legalábbis előny,
Utánanéztem
Mégis van kulfoldi partner
16-os netto bevételük 420 millio Ft és 1millio370 ezer EUR
A profiljuk szinte egyezik a mostani munkahelyem profiljával
Nem tartozik a megye legnagyobb cégei közé. Forgalmilag, létszámilag lefelé csuszo tendenciát mutat.
20 éve műkodik
Tulajdonlást nem találom.
Bérigény akkor mi legyen?
Br 350 és ez egy javaslat van?
"Vidéken mindenkit alulfizetnek es nem akarnék véletlenül sem többet kérni a többi pályázonál."
"Bérigény akkor mi legyen?
Br 350 és ez egy javaslat van?"
Br 350 pénzügyi vezetőként????? Te nagyon hülye vagy...ez egy PÁLYAKEZDŐ mérnöki bér, sőt a JUNIOR kontroller többet keres nálunk (25 éves, első munkahelye, igaz gyakornok is itt volt.) Vidéki kisváros, autóipar.
Nem mellesleg, nem mások bérigénye a fontos, hanem a saját értéked, ha br 350ért elmennél vezetőnek, akkor komolytalan vagy, nem fognak felvenni.
Engem bocsátottak már el azért ill mondam is fel, mivel a vezető olyan légkört teremtett, hogy inkább léptem, mert nem voltam hajlandó munka helyett lébecolni a kávégépnél a bunkó kollégákkal és jópofizni
Azóta megtanultam a kávézgatást beiktatni ill szerencsére a mostani munkahelyemen nem kényszerből kell jópofizni, hanem normálisak a kollégák
Kedves 17-es! Te pont az én kérdésemhez szántad. 😃 De megkaptam én is. Sajna, a könyvelőket nem szeretik sehol sem megfizetni még vezetői szinten sem, a mérnök meg az informatikus valahogy más.
Én voltam az a "hülye", aki a 350 br-t javasolta. Akkor legyen 450-500. Nálunk a gazdvez 400 nettó körül visz haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!