Ez valós kereseti lehetőség Mo-on?
Szerintem ez vagy irrealis (diplomas apolokat talalnanak harmadennyiert), vagy
1. brutto
es 2. 24 oras, harommuszakos melo hulye muszakbeosztassal
es 3. fizikailag forgatando, pelenkazando, teljesen leromlott idosekrol van szo
Hogy a cegnek hol a szekhelye az tokmindegy, a munkaerot mindig a helyi aron fizeti meg.
Te se vennel vilagvegen Annus nenitol haromszoros aron almat csak mert mondjuk Budapest kozepen ahol laksz annyiba kerul.
Bár nincs több információm, de en arra gondoltam, hogy pl egy idős német házaspár befizet erre a szolgáltatásra, idősek otthona, ami helyileg Mo-on van, németül beszélő személyzettel. Mindenki tudja, hogy ez egy elég költséges dolog, és ha se kutyája se macskája, pénze van, miert ne öregedne meg egy ilyen helyen.
Ugy gondolom az intézménynek magas a bevétele, miert ne adhatna jó fizetést. Persze gondolom meg is kell érte dolgozni rendesen.
3: azert a nemet nyugdij ha magasabb is mint a magyar, nem ANNYIVAL magasabb hogy havi felmilliot csak ugy kicsongessen.
Masreszt, pont azert megy Magyarorszagra, mert a nemet apolo dijat meg a nemet otthon dijat soknak talalja, es itt olcsobb. De itt azert olcsobb mert a munkaero is olcsobb.
Mindenesetre ha joval a piaci ar folott keresnek munkaerot, annak oka van. Ami nem feltetlen atveres, inkabb az elozo kommentemben leirtak.
Először en is azt hittem, hogy rosszul látok, de nem, ennyi van megadva.
Belegondolva azért van különbség egy állami intézmény es egy magán intézmény között, főleg eü szférában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!