Piszkálnak a munkahelyen. Mit csináljak vagy mit tudnék tenni? 16/L
Az a baj, hogy az ilyen szinten lévő emberekre észérvek nem hatnak. Én anno ignoráltam a gyökerebb munkatársaimat. Te se vegyél róluk tudomást, ha csesztetnek, akkor is max. rövid mondatokban válaszolj, vagy egyáltalán ne.
Amúgy undorító az ilyen típus, az ilyen lepcses pcsák szoktak a kopasz nagydarab tuning béemvésekhez vonzódni.
" Látszik hogy tegnap este se lettetek kielégítve! Ezért bacogattok engem!"
Ilyeneket nálunk is mondanak. Korosztály az teljesen más.
És igen a nők közt van a legtöbb vita.
Leírták hogyan próbálj védekezni.
Ha velem szórakáznak, huzat van a fülembe. vagy olyan is volt, hagytam hadd nézzenek hülyének. De meddig hagyjam azt??
talán megunják, leszálnak rólad!!
Szerintem azért szálltak rád, mert nekik már nem nagyon van kitörési lehetőségük a gyárból, előtted azonban ott az élet, tanulhatsz, többre viheted és féltékenyek rád. Ezen kívül látják, hogy te nem vagy az a nagypofájú paraszt, mint ők, nem fogsz velük kötekedni, visszaóbégatni, így kikezdtek veled. A gyárak sajnos ilyenek, az öcsém is egy gyárban dolgozik 1 éve, rögtön az érettségi után 19 évesen felvették, mellette levelezőn tanul még, mivel jól dolgozott, beszél angolul és németül is, így pár hónap alatt műszakvezetővé léptették elő, a többi gyári munkás azonnal kikezdte, piszkálódtak vele, hogy biztos valamelyik felsővezetőnek a rokona, protekióval könnyű, stb., de ő elintézte annyival, hogy zenét hallgat, esetleg ha közéjük kell mennie, akkor úgy tesz, mintha nem hallaná mit mondanak a gépektől.
Szerintem te is hallgass zenét ha lehet, ne törődj velük. Gondolj arra, ha felmondasz miattuk, akkor elérik a céljukat, te pénz nélkül maradsz, ők győznek.
63% Te egy paranoid barom vagy. honna gondolod, hogy a kérdező nyomott le. Agresszív állat.
"És igen a nők közt van a legtöbb vita. " Hát nem tudom, mi 10en vagyunk férfiak, de folyamatosan megy a fúrás, pletyi, kajak alig hittem el.
18: Eddig nem pontoztalak le, de ez után a komment után igen . Miből gondolod hogy én pontoztalak le? Azt sem tudom melyik válasz volt a tiéd :D
Egyébként meg én június óta ott dolgoztam, és sikerült máshonnan pénzt szerezni, és összegyűlt annyi hogy ne kelljen többet mennem így felmondtam. Meg pihenni is szeretnék már augusztusban. A normális válaszolóknak köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!