Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kirúgtak az árufeltöltői...

Kirúgtak az árufeltöltői állásomból azonnali hatállyal indoklás nélkül (próbaidős voltam) ilyet tényleg lehet megtehetik? És hogyan dolgozzam ezt fel?

Figyelt kérdés
6 napot voltam mindössze ezen a héten négyet múlt héten kettőt, azt se mondták meg hogy miért, az élet folyton kicseszik velem egyszerűen, itthon is szidnak hogy egy barom vagyok meg apám szerint biztos látták rajtam hogy utálok dolgozni, meg azt mondják semmire se vagyok jó miért nem vagyok olyan mint a húgom tanult dolgos, most én mit tehetek arról hogy ilyen lettem?? Mondtam apámnak akkor minek csináltál meg?? Azt mondta nem gondolta volna hogy ekkora barom gyerek fog születni mint én, elegem van már mindenből nem akarok megint állást keresni meg jópofizni a hülyékkel semmi értelme nincs most is csak úgy kidobtak, legszívesebben megölném magam de nem akarok addig meghalni amig nem sikerült megdugni minimum 100-150 nőt de ha lehet még többet az se baj ha páran teherbe esnek legalább lesznek utodaim es szeretnék sokat inni és bulizni ha ez mind megvan majd ráérek megpusztulni, de még itthon is terrorrizálnak a húgom is és pénzem sincs mert a 6 napi bért elveszik kajára mert azt mondták zabálni azt szeretek de dolgozni már nem, most mi lesz velem??? Vagy hagyjam az álmaim és oljem meg magam?? Csak nem azért születtem ide hogy az álmaim nélkül haljak meg de pénz nélkül nem jutok semmire, mi csinaljak mit dolgozzak???

2017. júl. 27. 15:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként azalapján amit írsz, alighanem látták rajtad, hogy ebből nem lesz hosszútávú "kapcsolat".
2017. júl. 27. 17:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Látod, a gyárat otthagytad 1 nap után, esélyt sem adtál neki, szinte nem is tudod milyen volt. Pedig hidd el, az első nap gyárban mindenkinek rossz, sőt még az utánavaló napok is. Most az élet visszaadta ugyan azt.

Menj el máshova, van több áruház ahova mehetsz árutfeltölteni, szedd össze magad, tanulj a hibádból, dolgozz rendesen.

Sajnos ha 6 nap után elküldtek, akkor egyből lejött nekik, hogy nem te vagy a munka hőse, ezen változtass, a hozzáállásodon.

2017. júl. 27. 20:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbaidő alatt a munkaviszonyt mindkét fél azonnali hatállya, indoklás nélkül megszüntetheti. Pont. Lépj tovább.
2017. júl. 27. 21:12
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem is tudom mért nem lepődtem meg ezen, hogy innen is kirúgtak.

Apádnak igaza van, barom vagy, ráadásként büdös is, mivel fürödni sem fürdesz túl sűrűn..és így akarsz nőket dugni.😃

És igen is tehetsz arról, hogy ilyen lusta disznó vagy.Egy igazi semmirekellő, trehány jellem, de ezen rajtad kívül senki sem tud változtatni, ezt vésd a korlátolt agyadba be.

2017. júl. 27. 21:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom eldönteni mennyi igaz a történetedből, főleg az a rész, amit édesapád mondott rólad.

De, ha igaz akkor a munkához való hozzáállásod édesapádnak (nevelésének) "köszönhető". Egy durva apa, aki képtelen volt bíztatni,helyes világképet adni. Férfit faragni belőled. Gondolom kudarcként tekint rád, és egész életedben csak akkor kereste a tekinteted, amikor ép leszidnia kellett.

Gondolom nem elmentél dolgozni árúfeltöltőnek, hanem apád zavart dolgozni, és az egész energiát meghatározza ez a hozzáállás a munkához.

Gondolom édesapádnak sem lehetett könnyű dolga az édesapjával.

Nem mindenkinek való szülőnek, én iskolához kötném, vagy legalább egy alkalmassági vizsgához. A szülő nem bánhat rongyként a gyermekével, mert így semmirekellő lesz a legtöbb esetben.

Persze ott a másik véglet, akit elkényeztetnek, beteszik a legjobb munkákra, ahol egész el van a gyerek. Majd, ha ez az elkényeztetett alól kiesnek a szülők, hogy már felnőtt vagy, gondoskodj magadról...(nem folytatom +18 kék fényes ügy)

2017. júl. 27. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:
73%
Te csak egy élősködő vagy, annak is a sz@rabbja, akit egy lány is "terrorba tesz".
2017. aug. 6. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!