Kirúgtak az árufeltöltői állásomból azonnali hatállyal indoklás nélkül (próbaidős voltam) ilyet tényleg lehet megtehetik? És hogyan dolgozzam ezt fel?
Látod, a gyárat otthagytad 1 nap után, esélyt sem adtál neki, szinte nem is tudod milyen volt. Pedig hidd el, az első nap gyárban mindenkinek rossz, sőt még az utánavaló napok is. Most az élet visszaadta ugyan azt.
Menj el máshova, van több áruház ahova mehetsz árutfeltölteni, szedd össze magad, tanulj a hibádból, dolgozz rendesen.
Sajnos ha 6 nap után elküldtek, akkor egyből lejött nekik, hogy nem te vagy a munka hőse, ezen változtass, a hozzáállásodon.
Nem is tudom mért nem lepődtem meg ezen, hogy innen is kirúgtak.
Apádnak igaza van, barom vagy, ráadásként büdös is, mivel fürödni sem fürdesz túl sűrűn..és így akarsz nőket dugni.😃
És igen is tehetsz arról, hogy ilyen lusta disznó vagy.Egy igazi semmirekellő, trehány jellem, de ezen rajtad kívül senki sem tud változtatni, ezt vésd a korlátolt agyadba be.
Nem tudom eldönteni mennyi igaz a történetedből, főleg az a rész, amit édesapád mondott rólad.
De, ha igaz akkor a munkához való hozzáállásod édesapádnak (nevelésének) "köszönhető". Egy durva apa, aki képtelen volt bíztatni,helyes világképet adni. Férfit faragni belőled. Gondolom kudarcként tekint rád, és egész életedben csak akkor kereste a tekinteted, amikor ép leszidnia kellett.
Gondolom nem elmentél dolgozni árúfeltöltőnek, hanem apád zavart dolgozni, és az egész energiát meghatározza ez a hozzáállás a munkához.
Gondolom édesapádnak sem lehetett könnyű dolga az édesapjával.
Nem mindenkinek való szülőnek, én iskolához kötném, vagy legalább egy alkalmassági vizsgához. A szülő nem bánhat rongyként a gyermekével, mert így semmirekellő lesz a legtöbb esetben.
Persze ott a másik véglet, akit elkényeztetnek, beteszik a legjobb munkákra, ahol egész el van a gyerek. Majd, ha ez az elkényeztetett alól kiesnek a szülők, hogy már felnőtt vagy, gondoskodj magadról...(nem folytatom +18 kék fényes ügy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!