Mit lehetne tenni hogy észrevegye magát?
Figyelt kérdés
Ahol dolgozom van egy "kisfönök" aki nagyon bekébzelt .. sokszor nem is úgy öltözik mintha munkába jönne de ez a leg kevesebb... nem segít semmit de cseszegeti az embert..már egyszer volt balhé ebből akkor picit változott de minden csoda 3 napig tart. És ha segiteni-e kellene akkor mindig mondja hogy nem fog végezni a saját munkájával...és olyanokat át hárit ránk ami az ő feladata lenne.. nagyn szerettük eleinta a melo helyet.. de amióta ott van és igy viselkedik hog a 8-10 órábol a valós minkája 10-30perc max. És mi meg 8 fele futunk már gyomorgörcsel megyünk be és már a hangja irritál mit lehetne tenni?2017. júl. 26. 22:29
2/9 anonim válasza:
Hagyd ott ezt a helyett, menj el inkább nyelvtantanárnak.
3/9 A kérdező kommentje:
Bocs utólag vettem észre hogy elírtam :/ és utólag nem tudtam javítani rajta a kategoria meg félre sikerült ... nem figyeltem.. ez van mindenkivel előfordulhat ilyen
2017. júl. 26. 23:09
4/9 anonim válasza:
El kell menni másik munkahelyre, ez nem is vitás.
5/9 anonim válasza:
Beszélni a "nagyfőnökkel", hogy minek fizeti ha veletek csináltatja meg a saját munkáját, + nem megcsinálni helyette.
6/9 anonim válasza:
Elfogadni a helyzetet... valami oka van, hogy ő a főnök, te pedig a beosztott...
Amúgy máshol is te fogsz dolgozni a főnök helyett, a világ már csak így működik.
7/9 anonim válasza:
A főnök az mindenhol főnök.Lehet kicsi,vagy nagy .
Nem lehet tudni,hogy a nagyfőnök miért alkalmazza ezek után is .Ha dolgozó reklamál valamiért,könnyen odavágják,el lehet menni,többen állnak sorba munkáért.
8/9 anonim válasza:
Nálunk is ez megy dettó, de ha a nagyfőnöknek ez kell, hát legyen. Magának köszönhette, hogy soha nem tekintettem úgy rá, mint egy "főnökre". Képzettebb is vagyok, - bár nem a papír számít -, de mindig észrevettem a hiányosságait.
9/9 anonim válasza:
Szerintem valami rokánság áll a héttérben. A helyedet meg ott ne hagyd, nagy ritkaság a munkahely MO- ban. Csináld továbbra is becsületesen a dolgodat, de a beképzelt békát bosszantsd te is ott ahol tudod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!