Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkaügyi központ által...

Munkaügyi központ által kiközvetített állást kötelező elfogadni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
igen kulonben torolve leszel a rendszerbol.
2017. júl. 14. 17:02
 2/10 anonim ***** válasza:
igen muszáj mert kitörölnek 90 vagy 60 napra a rendszerből.
2017. júl. 14. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem kötelező, csak akkor eltiltanak egy időre, meg a "segélyt" se kapod meg.
2017. júl. 14. 17:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem muszáj, csak akkor kitörölnek a rendszerből.
2017. júl. 14. 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem mész el törölnek. Velem rettenet bunkó volt a nő. El is vette a kedvem. Másfél hónappal később küldtek levelet hova menjek. Rákerestem a térképen. Isten háta mögött azt se tudtam hirtelen melyik busz megy oda. Hát átszállás lett volna. Sok idő és lepra hely a google térkép szerint. Nem mentem el így töröltek. Én magam próbáltam munkát találni. 2 állásinterjún voltam. Az egyiket választottam ami tetszik. 20 percre van innen és tetszik. Ajánlom keresgélj a neten. Többet ér és gyorsabb.
2017. júl. 14. 18:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kötelező, de jól meg kell indokolni miért nem fogadtad el.
2017. júl. 14. 18:11
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Dec 20-án kaptam meg a postától az ajánlott levelet, hogy 10-én jelenjek.meg egy munkára....

Bementem elmondani mi a baj... hát a nő az üvölzözött velem hogy a posta nem késik, meg én trehány munkakerülő vagyok.... (közmunka lett volna).... totál megalázva ereztem magam.... mondtam neki, hogy a levelet itt hagyom, a vonalkód alapján visszatudja követni..... hogy őt nem erdekli ez....

En panasszal éltem.... posta elbézést kért, mert elkavarta... a nő az nem volt hajlandó...

A nő mar nem ott dolgozik.... a sors fura fintora, hogy most a felettese vagyok....

Most már bocsánatot kért. En annyit mondtam, hogy elfelejtve nincs 😁😁

Ez 2013-ban volt...

2017. júl. 14. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha az önkormányzatod Fidesz párti, akkor sajnos szétszopatnak, hogy kikerülj a "regisztált álláskereső" rendszeréből, ezzel csökkentve a hivatalos munkanélküliek számát.

1. Direkt a világ másik felére küldenek.

2. A postázást is direkt, úgy inzézik hogy...

3. Direkt megaláznak, hergelnek hogy azt mond elég (és kikerülsz a regiből)

A közmunka visszautasításának a következménye 3 hónap kizárás.

A közszférás állásajánlat (versenyszféra), ott a megjelenés a kötelező, ennek elmúlasztása járhat kizárással.

A munka visszautasítása nem, viszont megkell indokolnod.

2017. júl. 14. 18:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tehát a válaszok alapján el kell fogadnom a munkát, mégha nem is tetszik a hely. De azért próbaidő alatt fel lehet mondani, ha nem megfelelőek a munkakörülmények?
2017. júl. 15. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Kapsz tőlük bármiféle segélyt? Ha nem, akkor kitörölnek és ennyi. Vissza lehet majd regisztrálni 2 hónap múlva.

Ha kapsz tőlük lóvét, és nem fogadod el a munkát, akkor viszont megvonják a pénzt és semmit nem kapsz.

Ha nem vagy jogosult pénzre akkor tök fölösleg náluk regisztrálva lenni. Persze, veszteni semmit nem veszítesz velük, de ők nem fognak neked állást találni, max közmunkára küldenek, ahhoz viszont nagyon értenek.

Ha nem függsz tőlük, akkor többre mész ha magad keresel állást a neten meg a Szuperinfóba...

2017. júl. 16. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!