Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rám szálltak 1-2-en, mit...

Rám szálltak 1-2-en, mit csináljak velük?

Figyelt kérdés
Ők régi dolgozók,én 1 éve vagyok ott.Nem vagyok behódolós,puncsos,nem nyálaskodok senkivel,de nem is vagyok nagyképű.2 nő kispécizett magának.Az egyiknek alapban nem vok szimpi,nagyon alattomosan próbál fúrni,a másiknak az lehet a baja,hogy próbált valamire utasítani amiben nem volt igaza,én nem engedelmeskedtem.(ő is ugyanolyan dolgozó,nem főnök).Egyre nyílvánvalóbban fejezik ki az utálatukat,próbálom kerülni őket,de nehéz.Semmi nem jó nekik amit csinálok,ha csinálom az a baj,ha nem,akkor meg az.Gondolom arra megy ki az egész,hogy kikészítsenek,de ez nem fog menni,mi ilyenkor a helyes magatartás ? Soha ne szóljak vissza nekik,nézzem levegőnek őket,vagy igenis álljak ki magamért ? Utálom a veszekedést meg a rosszindulatot,de szerintem az se jó,ha meghunyászkodom.
2017. júl. 9. 07:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ők csak nők. Férfi vagy engedd el a füled mellett és hát nőt nem bántunk. A lényeg nyugodtan szépen csöndben elvagy , vissza se szólsz és elengeded azt amiket mondanak. Ha esetleg megütnének akkor van baj velük ténylegesen. Akkor szólhatsz a főnöködnek hogy ezzel a két kollégával nem vagytok jóba és mondd meg főnököm mit tehetnék. Aztán a főnök megoldja. Gondolj bele ha szépen leütöd őket valszeg az lesz hogy kirúgnának téged. Sajnos ez van. Én meg nem tiszta környezetben dolgozom sok idegesítő ember jön megy kérdez egézzségügyi intézetben kertészkedek és vannak hasonlók de elengedni a fülem.mellett és viszlát. Igaz hogy csak diákmunkás vagyok és 18 de csomó ilyen van.
2017. júl. 9. 08:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok én is,de köszi :)
2017. júl. 9. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Az előző munkahelyemen is voltak ilyen alattomos nők (pasi vagyok) mindig mással voltak elfoglalva, nem zavartatták magukat, ha elmentél az ajtójuk előtt bámultak aztán félre se fordulva elkezdtek rólad beszélni stb..rosszindulatúak voltak. Én nem dolgoztam velük közvetlenül, úgyhogy csak simán lesz*rtam őket, betudtam őket megkeseredett szánalmas senkiknek, akiknek nincs ennél jobb dolguk. De egyik gyerek aki hozzájuk került, nem tűrte már tovább 18 éves volt a nők meg 40-45 de elküldte őket az anyjukba elég durván és jogosan. attól még hogy fiatal valaki, nem kell tűrnie a csicskáztatást és a megalázást. Nem a kora miatt kell tisztelni valakit, hanem azért, amilyen ember. Utána elnyugodtak
2017. júl. 9. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja oksi. Amm
2017. júl. 9. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ilyen esetekben elvárom az alkalmazottól, hogy "árulkodjon".

A saját idegrendszere, és a munka minőség érdekében.

2017. júl. 9. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezeket úgy hívjuk, hogy bigi bojok.

(hiába nők)

Szexuális életük hiányossága miatt hatalmi harcban nyernek kielégülést.

A legjobb, ha a mosolyoddal fegyverzed le őket, aki mosolyog legyőzhetetlen. Keress valami nevetségest rajtuk, v. képzeld el nevetséges szituban pl. wc, feneket töröl.

Hatás: " Ez mosolyog, kinevet minket, valamit rosszul csinálunk"

A céljuk az, hogy rosszul érezd magad, a szeretet energiád folyásának megállítása a céljuk, ha te belemész a játékukba (harag,rosszkedv), elveszted.

Képzeld el, hogy egyik balról, a másik jobbról nyaldossa a golyóid. (Rád bízom)

Mellesleg az nem nyalizás, ha kedves vagy, segítőkéz. Ezek férfias tulajdonságok. Vigyáz rájuk ne essenek teherbe.

2017. júl. 9. 18:00
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os : nő vagyok,de tényleg mondasz valamit,mert ha nevetgélve elbeszélgetek egy férfi munkatársammal,vagy csak szimplán,attól az egyik idegrohamot tud kapni,hogy látja nem érzem szarul magam.Na ezt észben fogom tartani :)
2017. júl. 10. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!