Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki betegápolóként...

Ha valaki betegápolóként (nővérként) dolgozik kórházban, az hozzáférhet gyógyszerekhez?

Figyelt kérdés

2017. júl. 6. 14:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Együtt élünk, nem magának főzte :D

Figyi, hozzá nyúl ahhoz az ételhez, amit ő főzött. Abszolúte. Beteszi a hűtőbe és sanyi. Ennyi. Kicsit gyanús nem? :D Nem először csinálja. De nem is hisztizik, hogy miért nem ettem meg/ vagy miért nem ettem belőle.

Egyébként azért csinálja ezt, mert agyilag beteg szegényke.

2017. júl. 6. 15:15
 12/21 anonim ***** válasza:

továbbra se értek semmit.

tehát gyógyszert kevert bele és szted neked készítette.

és mi a célja? poénkodik h hasmenésed legyen vagy ki akar nyírni?

ha igen, miért?

és egyéb nyomot találtál már? ampullák, akármi?

2017. júl. 6. 15:15
 13/21 A kérdező kommentje:
"hozzá se nyúl
2017. júl. 6. 15:16
 14/21 A kérdező kommentje:

Ampullák meg ilyeneket nem találtam. De egyébként azt se tudom, hogy vizsgáljam meg az ételt, hogy jó-e.

Egyébként elég hamar kifogok innen találni.

2017. júl. 6. 15:17
 15/21 anonim ***** válasza:

agyilag beteg és azért csinálja?

de akkor meg miért keverne bele gyógyszert, ha nála csak egy kényszercselekvés a főzés?

nézd, olyan gyógyszert bnem igazán tud bele keverni, amivel nagy gondot tudna okozni neked, anélkül h ne tűnne fel neked. csak a filmekben van ilyesmi, azonban a valóságban ezek az anyagfok keserűek, sőt, legtöbb eleve nem is oldható fel és marad szemcsés. ami pedig injekció, azok általában színesek, és szintén nagyon rossz ízűek.

szal mi a célja? és milyen beteg ?

ne csak csepegtess pár szót, hanem írd már le világosan a helyzetet, mert ez így teljes káosz.

2017. júl. 6. 15:18
 16/21 anonim ***** válasza:

ki fogsz találni?

ez megint mit jelent magyarul? honnan találsz ki hova?

jaj ... én feladom, azt hiszem.

2017. júl. 6. 15:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Vagy tudna úgy ölni, hogy ételbe és ne tűnjön fel (volt már rá példa), csak hosszú kivárni. Volt olyan USA-ban, hogy fagyállót nagyon pici adagokban, annyira, hogy az ízén ne érezze, nagyon hosszú ideig tette a kajába a nő, aztán persze vese leáll stb, meg halt a férj. Nagyon nehezen jöttek rá aztán, hogy mi is okozta a halált. Volt ebből dokumentum film is. Azt hiszem volt is olyan, hogy a fagyi öntetbe ami alkoholos, így nem volt feltűnő. Nem kell ápolónak lenni ahhoz, hogy mérget keverjen valaki, elég egy gazda bolt vagy vegyi árú. És jön a gomba szezon :) Mondjuk arra rájönnének a patológusok még nálunk is.
2017. júl. 6. 15:30
 18/21 A kérdező kommentje:

Szegényke úgy agyilag beteg, hogy szerinte úgy működik a világ, hogy csak az 1-ik embernek kell ragaszkodni a másikhoz, mániákusan. Tehát ez fordítva szerinte nem működik. (Vér szerinti szülőm sajnos.) A lényeg az, hogy ő csak azért tartott, mert jött utánam a családi pótlék. ( Nem magyarban, hanem külföldön dolgozik, Német Nyelvterületen. Ott azért több a családi és onnan is jött.) S amikor ez megszűnt, magamon kívüli okokból (családi cég összeomlása, ami miatt abba kellett hagyjam az oskolát. S mivel ez egy olyan speciális szakma volt, amivel csak otthon tudtam volna valamit kezdeni, s máshol nem, meg egyébként ez a szakma amit tanultam 100 éven belül/után el fog tűnni a földről s max 1-2 ember fogja csak csinálni. Nem publikus mit tanultam, elég ha én szégyenlem magam, amiért ekkora hülye voltam. S történetesen történtek olyan dolgok, hogy körülbelül van 200 oldal bizonyítékom arról, hogy ő uszít ellenem jó pár embert a családból, olyan dolgokat terjeszt rólam amelyek teljesen nem igazak, és rosszt fényt vetnem rám. Nem véletlenül, szánt szándékból. Jelenleg nettó 1 millió forintos/vagy ennél több keresete van, nem segít semmilyen úton és módon, azon kívül hogy lakhatok itt és alhatok itt. Az együtt élés eléggé nem jó dolog vele, mióta megtörténtek a sors csapások.

Az elmúlt években csak folyamatosan nőtt a keresete, és ha már 5 ezer forintot kellett adni akkor "kérj apádtól". (Anno 5 éve 300 ezer nettót keresett szintén német nyelvterületen.)

(A szüleim elváltak 15-16 éve már.) A családom rendkívüli módon nővér párti. Ahol én lakom, az nem egy palota, nem a parlament fele, hanem egy 100 négyzetméteres sorházi lakás. Az sem túlságosan felszerelt, hanem átlagos. Ennek az 1 millió forintos keresetnek a nagy része a drágalátos testvérem felé megy el, aki jelenleg olyan munkát végez, amivel maximum a belélegezendő levegőt tudja csak megfizetni, és aki a diploma megszerzése előtt 2 hónappal otthagyta az egyetemet, és elment egy ilyen nagyszerű illetőhöz dolgozni, ahol az előbb felsorolt keresettel dolgozik kemény fizikai munkát, napi 20 óra munkával. Az illető aki a munkaadója, az egyben a férfija/ura.

Jelenleg dolgozom azon hogy innen úgy elhúzzak mint a rakéta. Nem mintha itt akartam volna leélni az életem vagy valami, de a kedves vér szerinti szülöm nem ad más lehetőséget.

2017. júl. 6. 15:36
 19/21 A kérdező kommentje:
"nem ad más lehetőséget, tehát hogy letegyek egy másik szakmát, stb, csak azt hogy húzzak el a pics*ba.
2017. júl. 6. 15:37
 20/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem 100 négyzetméter, hanem 50-70négyzetméter
2017. júl. 6. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!