Ha valaki betegápolóként (nővérként) dolgozik kórházban, az hozzáférhet gyógyszerekhez?
Együtt élünk, nem magának főzte :D
Figyi, hozzá nyúl ahhoz az ételhez, amit ő főzött. Abszolúte. Beteszi a hűtőbe és sanyi. Ennyi. Kicsit gyanús nem? :D Nem először csinálja. De nem is hisztizik, hogy miért nem ettem meg/ vagy miért nem ettem belőle.
Egyébként azért csinálja ezt, mert agyilag beteg szegényke.
továbbra se értek semmit.
tehát gyógyszert kevert bele és szted neked készítette.
és mi a célja? poénkodik h hasmenésed legyen vagy ki akar nyírni?
ha igen, miért?
és egyéb nyomot találtál már? ampullák, akármi?
Ampullák meg ilyeneket nem találtam. De egyébként azt se tudom, hogy vizsgáljam meg az ételt, hogy jó-e.
Egyébként elég hamar kifogok innen találni.
agyilag beteg és azért csinálja?
de akkor meg miért keverne bele gyógyszert, ha nála csak egy kényszercselekvés a főzés?
nézd, olyan gyógyszert bnem igazán tud bele keverni, amivel nagy gondot tudna okozni neked, anélkül h ne tűnne fel neked. csak a filmekben van ilyesmi, azonban a valóságban ezek az anyagfok keserűek, sőt, legtöbb eleve nem is oldható fel és marad szemcsés. ami pedig injekció, azok általában színesek, és szintén nagyon rossz ízűek.
szal mi a célja? és milyen beteg ?
ne csak csepegtess pár szót, hanem írd már le világosan a helyzetet, mert ez így teljes káosz.
ki fogsz találni?
ez megint mit jelent magyarul? honnan találsz ki hova?
jaj ... én feladom, azt hiszem.
Szegényke úgy agyilag beteg, hogy szerinte úgy működik a világ, hogy csak az 1-ik embernek kell ragaszkodni a másikhoz, mániákusan. Tehát ez fordítva szerinte nem működik. (Vér szerinti szülőm sajnos.) A lényeg az, hogy ő csak azért tartott, mert jött utánam a családi pótlék. ( Nem magyarban, hanem külföldön dolgozik, Német Nyelvterületen. Ott azért több a családi és onnan is jött.) S amikor ez megszűnt, magamon kívüli okokból (családi cég összeomlása, ami miatt abba kellett hagyjam az oskolát. S mivel ez egy olyan speciális szakma volt, amivel csak otthon tudtam volna valamit kezdeni, s máshol nem, meg egyébként ez a szakma amit tanultam 100 éven belül/után el fog tűnni a földről s max 1-2 ember fogja csak csinálni. Nem publikus mit tanultam, elég ha én szégyenlem magam, amiért ekkora hülye voltam. S történetesen történtek olyan dolgok, hogy körülbelül van 200 oldal bizonyítékom arról, hogy ő uszít ellenem jó pár embert a családból, olyan dolgokat terjeszt rólam amelyek teljesen nem igazak, és rosszt fényt vetnem rám. Nem véletlenül, szánt szándékból. Jelenleg nettó 1 millió forintos/vagy ennél több keresete van, nem segít semmilyen úton és módon, azon kívül hogy lakhatok itt és alhatok itt. Az együtt élés eléggé nem jó dolog vele, mióta megtörténtek a sors csapások.
Az elmúlt években csak folyamatosan nőtt a keresete, és ha már 5 ezer forintot kellett adni akkor "kérj apádtól". (Anno 5 éve 300 ezer nettót keresett szintén német nyelvterületen.)
(A szüleim elváltak 15-16 éve már.) A családom rendkívüli módon nővér párti. Ahol én lakom, az nem egy palota, nem a parlament fele, hanem egy 100 négyzetméteres sorházi lakás. Az sem túlságosan felszerelt, hanem átlagos. Ennek az 1 millió forintos keresetnek a nagy része a drágalátos testvérem felé megy el, aki jelenleg olyan munkát végez, amivel maximum a belélegezendő levegőt tudja csak megfizetni, és aki a diploma megszerzése előtt 2 hónappal otthagyta az egyetemet, és elment egy ilyen nagyszerű illetőhöz dolgozni, ahol az előbb felsorolt keresettel dolgozik kemény fizikai munkát, napi 20 óra munkával. Az illető aki a munkaadója, az egyben a férfija/ura.
Jelenleg dolgozom azon hogy innen úgy elhúzzak mint a rakéta. Nem mintha itt akartam volna leélni az életem vagy valami, de a kedves vér szerinti szülöm nem ad más lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!