Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hova menjek dolgozni ha nincs...

Hova menjek dolgozni ha nincs szakmam es a gyarak se zetszenek?

Figyelt kérdés

2017. júl. 5. 22:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"De klassz, egy újabb ingyenélő, akit az én adómból tartanak el.."

Lefogadom vállalkozó vagy,akikre mások keresik a pénzt!

Azok beszélnek így.

2017. júl. 7. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem, nem vagyok vállalkozó, te viszont cserébe ostoba vagy.

2017. júl. 7. 17:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Márpedig attól,mert nincs valakinek munkája,még nem a te adódból tartják el.

Honnan tudod,hogy kap-e bármiféle segélyt?

Sosem lesz teljes foglalkoztatás.

Már azzal,hogy valaki él,fogyaszt,adózik.

2017. júl. 7. 18:09
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Ez egy kifejezés arra nézve, hogy vannak, akik dolgoznak, tanultak, meg vannak, akik b**tak végzettséget szerezni, de legalább kellően válogatósak, és nem mennek ám el akárhova dolgozni, mert a gyár az nem tetsző. Nekem az ilyentől kinyílik a bicska a zsebemben, és ingyenélő senkiházinak tartom ezeket. Persze lehet kötekedni, hogy nem konkrétan az én adóforintjaimból élnek, csak hát mit érsz vele, attól még nekem van igazam.
2017. júl. 7. 20:20
 15/17 anonim válasza:
Helló! Menj el egy "maszek vállalkozóhoz" az majd a sz*rt is kihajtja belőled és rájössz, hogy nem is olyan rossz gyári munkásnak lenni, vagy ami még jobb, lehet tanulsz valami szakmát.
2017. júl. 11. 23:17
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ez egy kifejezés arra nézve, hogy vannak, akik dolgoznak, tanultak, meg vannak, akik b**tak végzettséget szerezni, "

Az,hogy kinek milyen végzettsége van,nem egyenesen arányos azzal mennyit keres,mennyit adózik.

Vannak magas végzettséggel is gyárban.

Amúgy meg a gyár senkinek sem tetszik,tehát nem tudom miért nyílik ki a bicska a zsebedben,talán menj el te is oda dolgozni,és utána küldjél oda másokat!

Ha olyan jól keresel,akkor meg foglalkozz magaddal,ugyanis,nem nem te tartod el ezeket az embereket,hanem mások tartják el őket,nem az állam,azt elhiheted.

Sőt,ha te egy állami helyen vagy magas beosztott,akkor téged tart el az állam.

2017. júl. 11. 23:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ao, várjál, még megsajnálom szegény lustag.c.i link alakot, amiért a 21. században nem jutott el legalább egy középfokú képesítés megszerzésééig. Én kérek elnézést, hogy tanultam, küzdöttem, és nekem van választásom, nem vagyok rákényszerülve a gyári munkára. Menjen oda dolgozni a kérdező-féle, aki lusta és agyatlan volt életet építeni magának.
2017. júl. 12. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!