Miért vagyok műszaki analfabéta?
Mintha csak magamról olvasnék. Figyelj, nem erre születtünk. Ennyi.
21/F
Így igaz nem erre születtél.
Nem is kell erőltetni ,vannak olyan munkák amikhez nem kell.
Csináld azt amiben jó vagy.
Biztos, hogy van erősséged.
??? "suta"???
Ez egy dolog a kb millióból amikben profi lehet egy person
Mondom, hogy ne parázz, egyébként nem fejleszthető.
A bátyám nulla ilyen szinten én meg.. na mindegy had ne írjam ki.
És egy hangyányit nem tudtam javítani rajta de ő meg nem tud engem megtanítani 3 nyelven pedig rajta van az ügyön.
Élj vidáman ennyi bajjal.
"De fiu letemre"
Ember,min változtat az hogy egy farok van a lábad között? Azt hiszed mert fiú vagy máris értened kell a műszaki dolgokhoz vagy mi? Akkor ennyi erővel egy nő nem lehet fizikai munkás?
Ha tőlem elfogadsz egy tanácsot: Ne menj feketemunkára. Nem jó hely,ott úgy bánnak az emberrel mint a kutyával.
Másik: Még csak 16 éves vagy, gondolom így még nem fejezted be a középiskolai tanulmányaidat. Ajánlom először fejezd be,szerezz egy szakmát,ha tudsz akkor még érettségit és lásd,máris jobb, és hozzád méltóbb munkák ütik a markod.
Ha meg a másik véglet van érvényben, hogy az iskolai eredményeid szörnyűek és rákényszerülsz az ilyen munkára hát... Ott tényleg csak az maradt hogy gyakorolj sokat, és jobban fog menni.
De ha van egy kis sütnivalód is menj el egy jó szakmát tanulni, az építőipari munka igaz rövidtávon könnyű pénz,de hosszútávon nagyon kikezdheti az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!