Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek informatikusoknak...

Szerintetek informatikusoknak itthon az ilyen 1-2 milliós havi fizetés az valós? Olyan furcsa. Többit alább.

Figyelt kérdés
Vannak fizetési mutatók, 1,3 -1,5 milliós vagy 2 milliós havi fizetéssel. Nemrég kiírt viszont egy gépészmérnök fickó egy topic-ot hogy 80.000 nettóval akarják felvenni, és egy mérnök vagy egy informatikus az majdnem rokon szakma. Mi itt az igazság? Vagy egy nő aki nem is fiatal és szintén mérnök írta hogy sosem tudott nettó 200.000 felé menni. Vélemények?
2017. jún. 28. 15:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%

Nem... párom otthon maximum! 300 ezret keresett meg sokéves tapasztalattal.

Itt, Svájcban kapja meg azt a fizetést, ami járna neki (7000 frank/hó).

2017. jún. 29. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Teljesen valósak az 1-2 milliós fizetések, de két dolgot kell kiemelnem:

- Ez nem az átlag. Tapasztalt és tényleg hozzáértő emberek keresnek ennyit, jellemzően kulcsemberek.

- Nem rendes alkalmazottként keresnek ennyit, hanem szinte mindig alvállalkozóként.

Nekem is van több közvetlen kollégám (akik nem is vezetők) nettó millió fölötti fizetéssel. Most kezdett egy csaj 450 körüli nettóval. Egy különösen tehetséges ismerősöm egyetem mellett, még diákként keres tisztán havi 500-at.

2017. jún. 29. 17:59
 13/16 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként én a többi válaszolóval ellentétben tényleg programozóként dolgozok. No, mindegy.
2017. jún. 29. 18:01
 14/16 anonim ***** válasza:
25%
De egyúttal nyilván pszichológus is vagy, hogy megállapítottad, hogy a válaszolók közül senki sem dolgozhat a szakmában. Ezek szerint én sem, de ezt eddig nem is tudtam, na holnap fel is mondok, hisz rossz helyen dolgozok. :(
2017. jún. 29. 18:10
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

"De egyúttal nyilván pszichológus is vagy, hogy megállapítottad, hogy a válaszolók közül senki sem dolgozhat a szakmában. Ezek szerint én sem, de ezt eddig nem is tudtam, na holnap fel is mondok, hisz rossz helyen dolgozok. :("

Nem pszichológus vagyok, de a válaszolók nagy része nem programozó, maximum a barátja vagy az ismerőse vagy a férje az. Nem olvastam végig mindenkit, bocsáss meg, valójában teszek rá hogy te mi vagy, csak akartam látni egy helyes választ is itt. Csók.

2017. jún. 29. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
Az informatikában könnyü távmunkában dolgozni. A külföldi cégeknek meg nem olyan nagyok ezek a fizetések. Persze az átlag nem ez de nem lehetetlen.
2017. júl. 1. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!