Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lear corporation-ról vélemény?

Lear corporation-ról vélemény?

Figyelt kérdés
Gödöllői lear
2017. jún. 22. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Tipikus magyar szar gyár, ahol te csak egy robot vagy.
2017. jún. 22. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Móri az hirtelen bejelentette, hogy bezár, 800 ember lapátra megy... igy kell hozzáállni a céghez....
2017. jún. 22. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:

keresnek embereket, egy ismerősöm dolgozott ott, de már nincs ott, engem is érdekelne milyen hely?

nem jó ott dolgozni?

2017. jún. 22. 17:43
 4/5 Walaki87 válasza:
Amerikai cég. Messzire kerüljétek el. Nem véletlen, hogy mindig keresnek embert. Autóipar... modern rabszolgaság a szerelősoron.
2017. nov. 9. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de itt is csak Győriről tudok véleményt írni.

Hátrányok: A főnökség buták és bunkók gyülekezetéből áll ha van is kivétel én nem találkoztam ilyennel.

A túlórák szinte folyamatosak. Az esetek többségében a műszak vége előtt szólnak hogy bent kellene maradni plusz 2-4 órát és ez szinte mindennapos.

A hétvégéket el lehet felejteni mert szinte minden szombaton ott kell lenni ha szerencséd van akkor vasárnap tudsz kicsit pihenni.

Ide azok menjenek dolgozni akinek nincsen vagy nem számít a magánélet család, barátnő el lehet felejteni. Folyamatos stressz.

Előnyök: A fizetés jó. Havi 240.000-280.000 is meg lehet keresni plusz a cafatéri a és egyéb pluszok.

Az utóbbi években itt Győri gyárban már szinte alig van magyar munkás.

Nagyon sok külföldi az emberek majdnem a fele kínai a maradék meg ukrán, román, szerb.

A külföldiek nagy része csak töri a magyart a másik része pl.. ukrán vagy román érti csak nem hajlandó meg szólalni rajta. Ebből igen csak sok probléma adódott.

Ki lehet próbálni, de én senkinek nem ajánlom.

2020. nov. 2. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!