Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nyertem a tombolán, kié a...

Nyertem a tombolán, kié a nyeremény? Aki vette a tombola jegyet és később nekem ajándékozta, vagy az enyém?

Figyelt kérdés

A kollegám korán elment a munkahelyi ünnepségről, búcsúzáskor nekem adta a tombola jegyét. Később én ezzel a jeggyel nyertem egy ipod-ot.

Pár héttel később azt hallottam vissza, hogy azt terjeszti, elloptam a nyereményét, neki járt volna az ipod.

Azt hittem a jegyet nekem adta, és így átruházta rám a lehetséges nyereményt is. Miért nem szólt ha ez a véleménye? Oda adtam volna neki, én úgysem használtam, de most már késő, mert mielőt a fülenbe jutott volna a dolog, elajándékoztam a neten (akinek kell viszi alapon)

#tombola #kinek jár a nyeremény?
2017. jún. 20. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tombola átadásakor nem mondta, hogy ha nyersz akkor az övé a nyeremény, akkor a nyeremény téged illet meg.
2017. jún. 20. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is, neked adta. Ha annyira nyerni akart, miért nem várta meg a sorsolást, ha meg sürgősen el kellett mennie, akkor csak mondta volna hogy Te el kell mennem, vedd már át az ajándékot ha nyernék. Bár el nem tudom képzelni, hogy valamiért is elkérjem amit az "én" tombolajegyemmel nyertél. Azzal hogy eljöttem / el kellett jönnöm lemondtam a nyereményről.
2017. jún. 20. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is más hogyha odaadom az embernek, és ha megkérem hogy vegye át a nyereményemet.

Szerintem be akart vágódni, mert azt hitte nem nyer. Mikor meg mégis nyert akkor is iPod fontosabb lett mint az hogy benyaljon nálad.

2017. jún. 20. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:

A tiéd a nyeremény!

De ha nem kellett neked, akkor miért bem adtad neki? Hiszen így is ajándêkoztál, akkor nem lett volna célszerűbb neki adni?

2017. jún. 21. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!