Nyertem a tombolán, kié a nyeremény? Aki vette a tombola jegyet és később nekem ajándékozta, vagy az enyém?
A kollegám korán elment a munkahelyi ünnepségről, búcsúzáskor nekem adta a tombola jegyét. Később én ezzel a jeggyel nyertem egy ipod-ot.
Pár héttel később azt hallottam vissza, hogy azt terjeszti, elloptam a nyereményét, neki járt volna az ipod.
Azt hittem a jegyet nekem adta, és így átruházta rám a lehetséges nyereményt is. Miért nem szólt ha ez a véleménye? Oda adtam volna neki, én úgysem használtam, de most már késő, mert mielőt a fülenbe jutott volna a dolog, elajándékoztam a neten (akinek kell viszi alapon)
Szerintem is más hogyha odaadom az embernek, és ha megkérem hogy vegye át a nyereményemet.
Szerintem be akart vágódni, mert azt hitte nem nyer. Mikor meg mégis nyert akkor is iPod fontosabb lett mint az hogy benyaljon nálad.
A tiéd a nyeremény!
De ha nem kellett neked, akkor miért bem adtad neki? Hiszen így is ajándêkoztál, akkor nem lett volna célszerűbb neki adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!