Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen jó diákmunkák vannak?

Milyen jó diákmunkák vannak?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, tagja egy diákszöverkezetnek, de mivel itt csak egy munkakörre jelentkeztem (x időt dolgozhatok itt...) így jelentkeznék egy másik diákszövetkezetbe is. Asszisztensi munkák lennének, de nem merem elvállalni, mert fèlen hogy valamit elrontok. Szóval valami kevésbé elrontható munkát keresnék :D tudtok ilyet?
2017. jún. 19. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Árufeltöltőnek szoktak diákokat, raktárosnak, gyárakban gyártósorok mellé operátornak, szórólap osztás, újságkihordás, stb. stb.

Attól függ igazából mit kínál a diákszövetkezet, szal náluk érdeklődd meg, hogy milyen munkalehetőségek vannak.

Viszont ami már első látásra/hallásra nagyon sz*r meg alja munka azt azért csak a pénzért ne vállald el szerintem.

2017. jún. 19. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:
szórólap, raktári munka, összeszerelés. Ezek egész jók, én megvoltam velük. Egyébként tök jó, hogy ennyi idősen dolgozni fogsz. :) én 16 évesen kezdtem!
2017. jún. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!