Munka itthon vagy külföldön?
Sziasztok!
7 hónapja dolgozom még csak. Olyan állásom van,ami nyugdíjig biztosított számomra,de nem fizet sokat. (120 havonta kb). Most viszonyt felmerült,hogy külföldre kimehetnék a párommal közvetítő által. Azonban,ha én itt hagyom a biztosat,akkor,ha visszajövünk az országba? Ha ki is megyünk csak 1-2 évbe gondolkodunk max.
Ti mernétek változtatni és kimenni akár vagy maradnátok a biztosnál?
25/L
Első szerintem neked bajok vannak a fejedben.
1. Nincs komám..
2. Azt se tudod ki a párom.
3. Gondolom te eléggé elégedetlen vagy a külsőddel és nem kellesz senkinek,ha ilyeneket írsz ismeretlenül másról.
4. Se kigyúrt, se alfahím pasim nem volt még,de kigyúrt nem is kellene...se alfahím.
Másodiknak köszönöm a választ. Én is ezen a véleményen voltam a párommal szemben.Persze én is szeretném,ha összetudnánk magunkat szedni jobban,mert szeretnénk saját házat,gyereket meg stb,így meg nagyon nehéz,hogy egyikünk se keresik sokat.Sőt..aztán csak az albérletre elmegy egyikünk fizetése.
Egyetértek az utolsóval. Számolgatni kell egy kicsit. Mennyit tudtok összeszedni kint 2 év alatt? Elég lesz valamire?
A mai világban nincs olyan, hogy biztos és ennyi pénzért ne sajnáld... Ha annyira biztos, akkor 2 év múlva is biztosan visszavárnak.
Üljetek le, számolgassatok, gondolkozzatok, mérlegeljetek, hogy a jelenlegi lehetőséggel megérné-e kiköltözni.
Ahogy írták előttem, semmi sem biztos manapság meg a pénz se nagy az itthoni munkahelyeden.
Most vagy fiatal vágj bele nyugodtan, ha nem is jön be igazán úgy ahogy gondoltad, de legalább megpróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!