Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan "vezényeljem" a meeting...

Hogyan "vezényeljem" a meetingeket?

Figyelt kérdés

Még csak pár hónapja dolgozok a munkahelyemen, pályakezdőként. A főnököm azt mondta, hogy menjek vele a megbeszélésekre, jegyzeteljem az elhangzottakat és hogy "vezessen le" az egész eseményt, mert mindig elhúzódik és 1 óra helyett majd' 2 óra szokott lenni.

Nem igazán tudom, hogyan kellene ezt csinálnom, mert alapból amúgy elég csöndes vagyok és nem akarok bunkónak sem látszani, hogy valakinek a szavába vágok.

Tudnátok adni tippeket? És kb mikorra lenne már "illendő" ezt megtanulnom? (úgy értem, hogy ne az legyen hogy na ez itt van már x hónapja és még mindig nem megy neki)

2017. jún. 14. 07:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon egyszerű, minden meetingnek van egy előzetes programja, és pont azért szokott elhúzódni mert ezt senki sem tartja be. Valahogy azt kellene elérni, hogy nagyjából mindenki kösse magát az előzetes programhoz, és nyugodtan átadhatod közben a szót másnak.
2017. jún. 14. 07:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Én agyban tartok egy időbeosztást és úgy terelgetem a dolgot, hogy beleférjen.

Írd le a sarokpontokat, később megy magától.

A később lehet, hogy csak a 20. alkalom

2017. jún. 14. 07:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Irj agendat (gyakorlatilag a temak listaja, hogy mikrol szeretnetek beszelni). Majd irj hozza idobeosztast (melyik temara mennyi idot szansz). Majd a meetingen 1-2 perccel azelott, hogy kifutnatok az idokeretbol jelezd, hogy lassan valtanatok a kovetkezo temara. Ekkor meg befejheti mineenki az utolso mondatat. Majd kozlod, hogy kovetkezo tema kovetkezik. Celszeru az elso meeting elejen elmondani, hogy mivel mindig elhuzodik a meeting ezert matol ez a menete.

Hogy mennyi ido megtanulni? Ember fuggo: valaki hamar, valaki soha. Pozicio fuggo is, vannak poziciok ahol elkerulheto.

2017. jún. 14. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:
írj hozzávetőleges menetrendet, az elején ismertesd, utána pedig pontról pontra menjetek, és igyekezz rávilágítani ha nagyon elkanyarodna a beszélgetés, vagy túl sok idő megy el egy pontra. Ehhez egyébként magabiztosság is kell ám...
2017. jún. 14. 10:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!