Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bele lehet halni egy munkába?

Bele lehet halni egy munkába?

Figyelt kérdés
Kényszerből csinálom,hogy meg tudjak élni,tudjak enni,valahol lakni,de mivel tudom hogy kényszer,szerintem ez miatt folyamatosan rosszul vagyok és szédülök a munkahelyemen minden pillanatban.Rosszul vagyok folyamatban.Amint kiérek a kapun,semmi gondom sincs.Mit lehet ezzel tenni ?Főnök normális,a hely nagyjából oké,nagy negatívat nem tudok említeni,mert nincs.De mégis rosszul vagyok tőle.
2017. jún. 12. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Ha egész nap csinálod megállás nélkül, akkor igen bele lehet halni. Egyébként nem tudom mit lehetne ezzel tenni.
2017. jún. 12. 11:07
 2/9 anonim ***** válasza:
59%

Sajnos az átlagember élete erről szól. Ha fel tudsz halmozni magadnak egy kis tartalékot, néhány hónapig elélhetsz munka nélkül, az az idő talán elég arra, hogy újra belekezdj. Legalábbis, ha nem sajnálod azokat a százezreket, amik a tétlenül töltött idő mellett is folyamatosan mennek el. Ha nem tétlenül töltenéd az idődet, az még több pénzt fog felemészteni. Ha pedig nem tudod magadban rendezni ennyi idő alatt az életed, akkor ablakon kidobott pénz volt, és ugyanoda kerülsz ahonnét indultál.

Érdemesebb felkeresni egy pszichológust, vagy egy hipnoterapeutát, aki segíthet neked beletörődni abba, hogy az ember az életen át tartó robotra született, és amennyiben nem tetszik neki, éhenhal. A pszichológus drágább és igen sokáig kezel, a hipnoterapeuták olcsóbbak és hatékonyabbak, de kinek melyik szimpatikusabb. Mindkét területen vannak analfabéták, attól hogy valakinek egyetemi végzettsége van róla, hogy pszichológus attól még lehet alkalmatlan a szakmára, de az egyetem árát rövid időn belül szeretné visszaszerezni. A másik oldalon, sok az önjelölt hipnoterapeuta, akinek se a hipnózis megfelelő alkalmazásához nincs megfelelő tudása, sem a szükséges pszichológiai háttérrel nem rendelkezik. Bele lehet futni mindkét esetben a legrosszabba, ha véletlenszerűen választ az ember. Ha viszont tudnak neked már bevált szakembert ajánlani, az segíthet abban, hogy ne úgy kelljen leélni az életed, hogy mindvégig undorodsz tőle, mert az nem lesz se szép, se tartalmas élet. És ez csak erősödni fog, ha nem teszel ellene.

2017. jún. 12. 11:08
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
A munkától még a ló is döglik.
2017. jún. 12. 11:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem kell se pszichológus,se terapeuta,se senki,semmilyen kamu,kinőttem már ebből.Törődjek bele hogy ez az élet ? Én nem akarok ebbe beletörődni,azt akarom hogy legyen pénzem,és olyan helyen éljek,ahol szeretnék,jelen esetben tengerpart.És ez nem illúzió,és mesékből vett gondolatok.
2017. jún. 12. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Képezd magad olyan irányba amit szeretnél majd dolgozni és válts munkahelyet.
2017. jún. 12. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Jó de ezek a vágyak a semmiből lesznek elérve? Ha nem mu kával akkor hogy? Nyersz a lottón, kirabolsz egy bankot, pénzfát ültetsz, vagy csak "egy nagy szakítás és leállunk" módszerrel? A te esetedben azt kérdezném, hogy MIT SZERETSZ CSINÁLNI? Itt ne a kocsmázni, dugni, dőgleni a tv előttre gondoljunk. Hanem olyan dolgokra amit nem tekintesz munkának, nem sajnálod rá az időt és esetleg pénzt is lehet belőle csinálni. Én pl. szeretek zenélni ezért esküvőkön játszom hétvégente. Jó lóvé, hétköznap meg pihi. Kaja, pia, nők ezerrel! Kell ennél jobb?
2017. jún. 12. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha neked a pszichológia kamu, akkor elég érdekes világszemléleted lehet. Tengerparton akarsz élni? Ahhoz azért kell némi pénz...a legolcsóbb az Adriai tenger környéke, de igencsak relatív mi is az az olcsó. Persze ha van néhány tízmiliód, de inkább száz, akkor hozzájuthatsz egy kisebb telekhez, talán még lakható ingatlan is lesz rajta. És persze a tenger mellett is dolgozni kell. Mindenhol dolgozni kell. Ha nem akarsz dolgozni, és semmiben nem vagy kiemelkedő tehetség, akkor mivel fogod kitermelni ezt a pénzt, és mellé azt az összeget, amiből életed végéig eltartod magadat? Csak magadat, mert családot ilyen hozzáállással és felfogással az ő érdekükben nem szabad vállalni. Képzeld, a gyereket is fel kell nevelni, ahhoz pénz kell, az meg a munkából lesz. Vagy elkezdesz rulettezni? Hajrá, tegyél mindent a feketére. Vagy betörsz valahová, esetleg megölsz valakit a pénzéért? Az is el fog fogyni, de legalább a börtönben megtanulnád, hogy becsüld meg a sorsod. Sokkal inkább szükséged van egy pszichológusra, mint te azt gondolnád.
2017. jún. 12. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Ami itt magyarországon megy, kezd egyre szimpatikusabb lenni az a bankrablás.
2017. jún. 12. 14:59
 9/9 anonim válasza:
34%
Dolgozni nem akarsz, a munkától rosszul vagy de a pénz kéne, meg a tengerparti élet. Szép ember vagy, mondhatom. Ahogy előttem mondták, családot ne akarj, kíméld meg őket attól, amit melletted megélnének. Szenvedj egyedül.
2017. jún. 12. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!