Láttam a főnökömet a céges autóval menni magáncélból. Kinek tudom jelenteni a bűncselekményt? NAV?
Figyelt kérdés
2017. jún. 11. 17:56
22/30 anonim válasza:
Munkanélküli segély várományosa vagy.
Üdvözlünk 'maj mi dógozunk' érted
23/30 anonim válasza:
Nem vagy tisztában a bűncselekmény szó jelentésével! Nézz utána mielőtt ilyeneket terjesztesz!
24/30 anonim válasza:
És, mit gondolsz? Feljelented és még ma éjszaka megy érte a fekete Volga?
25/30 anonim válasza:
Ott helyben kellett volna kirángatnod az autóból és tarkón lőni...
26/30 anonim válasza:
Mindok egy durvát. MÉG AZ ÜZEMANYAGOT IS FIZETIK NEKI! Nem áfacsalás céges autóba, céges kártyával tankolni. A cég pedig törvényesen vissza igényelheti az áfát. Ez ilyen egyszerű. Ha irígy vagy a főnöködre ha nem.
27/30 anonim válasza:
"Bűncselekmény" 😂😂😂 Ezen szakadok 😄 De csukasd le nyugodtan a főnököt, neked sem lesz referencia sem itt, sem másutt...
28/30 Fatal_3rror_ válasza:
Hát szóval ezért van az, hogy bizonyos emberekből soha nem lesz cégvezető és örök életében egy büdös proli marad :D
29/30 miz75 válasza:
Hogy kicsit rendet tegyek a fejekben:
Én is cégvezető vagyok és a céges autóval járok. A cég ezért fizet cégautó adót, hogy használhassam, különben telephelyeztetni kellene és hétvégén sem lehetne használni.
Személyauróra nem lehet áfát visszaigényelni!
Benzinüzemü gépjátműre nem lehet áfá-t visszaigényelni!
30/30 anonim válasza:
Irigykedsz kérdező? Inkább dolgozz serényen, mint hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!