Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » "Egy munkahely sem életbiztosí...

"Egy munkahely sem életbiztosítás". Ezt melyik lökött találtak ki és terjeszti? Többit alább.

Figyelt kérdés
Feltettem egy kérdést munka ügyben, és valami melós vagy nem tudom ki ezt írta nekem, de már máshol is olvastam. Nekem a megfogalmazással van gondom. Hogy lehet ilyen hülyeséget írni, most igazam van nem? Vélemények?
2017. jún. 3. 17:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mivel a kontextust nem ismerem, a megfogalmazással pedig nem értem mi a gondod. Viszont azt látom, hogy téged nem .asz.tt meg rendesen a párod... vagy fordítva, ha ilyeneken hisztizel. (Egy nem "melós".)
2017. jún. 3. 17:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Miert is lenne hulyeseg?
2017. jún. 3. 17:21
 3/13 A kérdező kommentje:

olyan durva megfogalmazás.

Odáig eljutottam persze hogy egy cégnél igazából bármikor felmondhatnak, találnak valakit az ember helyére, rendben van.

2017. jún. 3. 17:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
mi a probléma? igaza van!
2017. jún. 3. 17:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
nem értem mi bajod..
2017. jún. 3. 18:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez így van. Nem tudhatod, hogy nem csődöl - e be, nem számolják - e fel, nem jön - e egy vezetőségváltás, aki hozza a saját sleppjét és kirúg minden ott dolgozót...
2017. jún. 3. 18:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben igaz az állítás. Ma felvesznek és fél év, 2 év múlva kirúgnak mert jön az átszervezés, tulajváltás ,becsődölés ,más országba költöztetés, új főnök aki jól seper ,vagy csak egyszerűen kiutál aládtesz egy két kavarógép. Szóval biztos állás nagyon kevés kivétellel kb nincs idehaza.
2017. jún. 3. 19:02
 8/13 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Mi ebben akkora "lököttség"? Ez tény.

Még a legjobban menő vállalatoknál is megvan az esély hogy bedőlnek. Egy átlag "melós" ráadásul az első lesz akit elküldenek, lecserélnek olcsóbbra és neki is lesz a legnehezebb újrakezdeni.

2017. jún. 4. 21:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Ezt az élet találta ki, kérlek szépen.

Sosem hallottad még azt a mondást, hogy "az életben semmi sem biztos, csak a halál meg az adók"?

2017. jún. 5. 05:41
 10/13 anonim ***** válasza:

fogalmam sincs ki mondta, de teljesen igaza van.

Én már csak tudom ( saját korábbi hibáimból adódóan)

2017. jún. 7. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!