Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Férfiak, mit gondoltok az...

Férfiak, mit gondoltok az olyan nő munkatársatokról, aki?

Figyelt kérdés

Aki a munkahelyre betérő férfiakról (pl futár) egyikről megegyzi, hogy jó a hangja, másikról hogy jó az illata.

Persze ezt nem hallja az illető, csak a közvetlen munkatársak és a nőnek nincs párja.

Mit gondolnátok róla?

Valami negatívat?

2017. jún. 2. 23:57
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Semmit.

Miért ne jegyezhetné meg halkan egy olyan munkatársának,aki közel áll hozzá?

A pasik is csinálják ezt,csak lehet kevésbé kulturált módon...

2017. jún. 3. 00:01
 2/9 RRR ***** válasza:
76%
Semmi rosszat...legalább figyel másra is
2017. jún. 3. 00:07
 3/9 A kérdező kommentje:

Mármint bejön neki az illata,a hangja.

Ez nem sugallja azt, hogy ki van éhezve és egy jó kufirc kéne neki??

2017. jún. 3. 00:15
 4/9 anonim válasza:
83%

Kedves Kérdező!

Minden emberben benne él az Anima és az Animusz, csak az arányuk különböző.

Ez a bizonyos női munkatárs feltehetőleg olyan lány - asszonyok, akik úgy "működik", mint egy átlagos férfi.

Nyitott és érdeklődő a társkapcsolatokra, az új ingerekre, kalandokra.

Hogy kiéhezettnek tűnik-e, az attól függ, hogy miként kommunikálja a bejővő "JÓ PASIVAL" kapcsolatos érzéseit, gondolatait, vulgárisan, vagy kellemesen. S persze, a kollégákon is rengeteg minden múlik.

S ha a munkatársnő valódi önmagát adja, akkor semmi gond.

Csak arra kell vigyáznia, hogy ne járjon úgy mint a mesében a "A molnár, a fia meg a szamár", azaz csak a belső hangjára hallgasson :)

Lajos

2017. jún. 3. 00:33
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Én is meg szoktam ezeket jegyezni pedig van párom. Sőt párom is megjegyzi ha egy lánynak jó illata volt
2017. jún. 3. 05:03
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Ja és nem vagyok kiéhezve. Szóval nem azért jegyzem meg mert dughatnékom van és jó lenne vele egy kufirc
2017. jún. 3. 05:05
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
Semmit, nincs ebben semmi rossz
2017. jún. 3. 08:17
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

Azt gondolnám, hogy eléggé nyitott nő, és nem tagadom, de biztos felmerülne bennem a gondolat, hogy biztosan nem nagy kihívás megszerezni az adott nőt, vagy már nem tudja magában tartani azt, hogy erős hiánya van.

Én jobban szeretem azokat a nőket, akik kimértek. Persze ezt is embere válogatja..

Kinek a pap kinek a papné

2017. jún. 3. 08:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgoztam elég tahó környezetben, ott a kollégáim folyamatosan kibeszélték az épp betérő nőket, de nem ilyen stílusban, hanem igazi alpári kocsmastílusban. Akkor azokról hogyan vélekedtél volna? hogy potenciális nemi erőszakolók?

Vagy te is az a fajta ember vagy, aki sunyin vágyik egy jó dugásra, de közben megveti és kiéhezettnek tituálja a nőt, akire vágyik.

2017. jún. 3. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!