Hová érdemes menni operátornak? Esztergom Suzuki vagy Hankook Tire Dunaújváros-Rácalmás?
Én a japán cégekről nem sok jót hallottam (suzuki), még arról is pletykáltak, hogy a japánok kitalálták, hogy pelenkát hordjanak az alkalmazottak, mert akkor a pisilési idő nem esik ki. -.-
De alapból is azt hallani, hogy droidokként kezelik ott az embereket.
De egyébként hogy elmondjam: Én a Suzukinál voltam, akkor 130-140 ezer forintot kínáltak fizetésnek, mostanság 150-160 ezer forintot, DE AZÉRT ÚGY KIFOGJÁK HAJTANI A BELEDET ÖCSÉM, hogy csak na!
Nem kezelik az embert úgy, ahogy, szűrik is a jelentkezőket, hiába mentél át a teszten. 50 emberből max 10-15-20 akinek már lesz munkaszerződése.
Ez EGY BIOROBOT hely, SOK JÓT, BÁRMI MEGVÁLTÁST nem kell várni.
"Nem kezelik az embert úgy, ahogy, szűrik is a jelentkezőket, hiába mentél át a teszten. 50 emberből max 10-15-20 akinek már lesz munkaszerződése."
Az világos, hogy szar a munka, hallottam, hogy minden 2. ember otthagyja 2 hónapon belül, de azt hittem bárkit felvesznek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!