Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A Honvédség kötelékein belül...

A Honvédség kötelékein belül mentőtisztként mire számíthatnék?

Figyelt kérdés

Kérem csak a témában illetékes személyek válaszoljanak.

Sajnos a neten nem találtam erről túl sok forrást.

2017. jún. 1. 13:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Engem igazából az érdekelne, hogy hogyan néz ki ott az egészségügyi személyzet biztosan van katonaorvos, meg mentőtisztek is. Csak az érdekelne, hogy mit csiálnak ott?

Vannak szituációs gyakorlatok, vagy teljesen kiesnek az e.ü gyakorlatból? Mennyire jó a felszerelés stb.

2017. jún. 3. 02:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudok konkrétat mondani, de az biztos, hogy a gyakorlatból nem fogsz kiesni. A Honvéd kórház szervezetileg a hadsereghez tartozik, szerintem az időd nagy részében ott, vagy más kórházban fogsz dolgozni, ugyan úgy mint egy sima mentőtiszt.
2017. jún. 3. 09:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezzel csak annyi baj van, hogy a sima mentőtiszt általában kocsizik, és pont a Honvédk. az, amelyben nulla mentőtiszt dolgozik tudtommal.
2017. jún. 3. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!