Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ha egyszer az...

Szerintetek ha egyszer az eletben felvesznek majd valami munkahelyre es megkerdezik akkor titkoljam azt hogy nincs hobbim se eletem?

Figyelt kérdés
sajnos en egy erdektelen ember vagyok es nem tudok mar megvaltozni, nem erdekel semmi se, itthon ha van valami munka azt megcsinalom azt is csak azert mert muszaj, am csak a semmitteves meg a netezes a kedvenc idotoltesem vagy bambulas es alvas, barataim sincsenek baratnom se, valoszinuleg gyarba megyek mert szakmam sincs, ott kineznek majd ezek miatt a dolgok miatt szerintetek?? talaljak ki elore dolgokat hogy mikor oda kerulok ne ott kelljen hirtelen ha kerdezgetnek??

2017. máj. 21. 13:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
#10 igen, elmondják neki a feltételeket, meg az orra alá tolnak egy minimálbéres szerződést.. ennyi volt a nagy HR-es beszéd.
2017. máj. 21. 15:02
 12/19 anonim ***** válasza:

Engem ne homályosíts fel, mert nem tudsz, csak azért.... amiről Te irsz, az 10-ből 1 eset.... sőt és még akkor nagyon jó aranyt mindtam...

2017. máj. 21. 15:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Odahaza én is gyárban meg közmunkában dolgoztam. Ott engemet egyenesen terrorizáltak, és ki is néztek, mert nem volt nőm. A végefele már azt is megkérdőjelezték, hogy szexeltem-e már, valamint hogy hetero vagyok-e. Más okok mellett ez is belejátszott abba, hogy végül a külföldre menés mellett döntöttem. Érdekes módon itt nem tapasztalom ezt, az itt élőknek valahogy tartalmasabb az életük annál, hogy másokkal foglalkozzanak.
2017. máj. 21. 15:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó jól leirta... na ez megy a szalagon....
2017. máj. 21. 16:01
 15/19 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, en a munkatarsakra gondoltam, azok tuti kerdezgetni fognak, lehet azt mondom majd van csajom vagy most epp nincs.
2017. máj. 21. 16:58
 16/19 anonim ***** válasza:
15: Csak vigyázni kell, hogy mondod, mert ha sejtik hogy kamuzol, feltehetnek hirtelenbe keresztkérdéseket. Ezt is tapasztalatból tudom.
2017. máj. 21. 17:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz tévézni, akkor mesélhetsz a kedvenc sorozatodról, vagy ami érdekel a neten, arról is beszélhetsz. A filmezés, blogolvasás is hobbi. Nekem sincs sok hobbim, de szerinted ki ér rá hobbira? Ilyeneket tudnék csak én is mondani, hogy szeretek biciklizni a gyerekkel, vásárolgatni, kirándulni (ha már voltál valahol:), sorozatot nézni, újságot olvasni.
2017. máj. 22. 11:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

A munkáltató magasról tesz rá, neked mi a hobbid, meg úgy egyáltalán mi a frászt művelsz ha nem dolgozol. Őt csak az érdekli, hogy munkakezdéskor testileg-szellemileg ép állapotban legyél.

Amúgy jól írták, az emberek 90%-nak semmilyen hobbija sincs. Este sörözgetni a tévé előtt és slussz.

2017. máj. 25. 16:35
 19/19 anonim ***** válasza:
18: A munkáltató tesz rá, ez igaz. A kollégák viszont nem. Hogy te miről számolsz be nékik, és hogy ők mire kíváncsiak, sajnos nem mindig fedi egymást.
2017. máj. 26. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!