Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi ez a nagy lenézés?

Mi ez a nagy lenézés?

Figyelt kérdés
Akárhány munkahelyen voltam ( irodai, betanított,kisegítői) a fentebb lévő emberek súlyosan lenézőek voltak. Pl múltkor is a Hr-es jópofizott az állásinterjún. Másnap reggel bejött hozánk, köszönt de átnézett rajtam. A titkárnő úgyszintén. Nem csak velem voltak ilyenek. Mikor eljöttem bunkók voltak és meg is aláztak. Ugyanez a helyzet volt máshol is. Legelső munkahelyemen lecsicskázott nap nap mint a felettesem. Folyamatosan azt kellett hallgatnom milyen tanulatlan p.icsa vagyok. ( nem lett volna oka ezt mondania) azt le se merem írni hogyan reagáltak ott a felmondásomra.
2017. máj. 18. 08:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyrészt ha te felmondassz, akkor nem kell eltűrd már hogy üvöltözik veled vagy akármi, kimehetsz az ajtón közben, vagy vissza szólhatsz, nem vagy rabszolga.

Amit mondani tudok, hogy keress más helyet. Csak akkor nyeld be ezt a lenézést ha többet fizetnek, de rossz fizetés hülye főnök együtt nem megy. Van elég olyan hely ahol mindenki rendes, csak hát pénz nem igazán van. Keressgélj. Tanulj egy hiány szakmát esetleg.

2017. máj. 18. 14:42
 12/14 anonim ***** válasza:

gondolom fiatal nő lehetsz és még kezdő akkor és még valszínű szebb is mint az ott dolgozó nők többsége..

rossz hírem van, egy láthatatlan hierchia lépcsőjén te legalul vagy, mert persze a nők riválist látnak a többi nőben és úgymond ledominálnak, hogy tudd hol a helyed..

sajnos a nők ilyenek, szemetek, irigyek és legfőképp kétszínűek. ezt megszokni nem lehet! elviselni max, de csak ha tényleg megéri ott dolgozni és felveszed a kesztyűt.

ja férfiak-hm ha túl fiatal vagy, naivnak hisznek és könnyű prédának, ha nem vagy szép akkor átnéznek rajtad, de leginkább úgy leterhelnek munkával, h belegebedsz..

az önbizalmodon próbálj javítani, mert azokba nem tudnak belekötni annyira akiknek van egy természetes védőhálójuk.

fiatal vagy bármikor újra kezdheted más helyen. én is inkább felmondtam, minthogy a saját munkámat és a seggnyaló kolléganőm és az aljas főnöknőm munkáját végezzem fele annyi pénzért, napi alázások közepette.

tanács még ami beválhat, barátkozz idősebb korosztályból privát életben, nagyon sokat tanulhatsz tőlük ami akár a munkahelyeden is segíthet. sok esetben generációs problémák is vannak a háttérben. mert az öreg azt hiszi mindenhez ért/közbe meg kva lassú és béna sokszor/ a fiatal meg szintén azt hiszi, h mindenhez ért/közben a tudását nem tudja a munka világában sokszor haszhnálni és tapasztalatlan/ ergó mindkettő fél azt hiszi, h ő szarta a spanyol viaszt ahelyett, h csapatjátékosként műkdödjenek.

ha meg gondolod tanulj vmit még pluszba, nyelveket pl. azt azért általában irigykedve de mégis tisztelik aki jól tud vmilyen nyelvet.

2017. máj. 18. 19:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Jaj, engem pl. olyan valaki nézett le, akinek felmentése volt a matek érettségi alól. (Megjegyzem én sosem nézném emiatt). Egyetememet végeztem, illetve oktatási központban szereztem a mérlegképest (tehát nem ilyen főiskolás feljelentkezés vagy hasonlók.)

A másik: amikor még csak pályakezdők voltunk, valóban a szakmai továbbképzéseken hülyébbek voltunk, mint az idősebb korosztály; de amikor fordult a kocka, hogyha exceles tanfolyamot indítottak az informatikusok, akkor rögtön savanyú volt a szőlő, hogy persze, mert ti ezt már tanultátok. Mi sosem említettük a szakmaira, hogy persze Ti meg 30-40 év alatt tanultátok. :D

2017. máj. 19. 13:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Én a huszonévesek közt tapasztalok ilyesmiket. Előző helyemen is belefutottam, hiába vagyok segítőkész, (idősebb vagyok, tapasztaltabb) egyszerűen nem lehet kijönni velük.
2017. máj. 21. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!