Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg csak két hetet dolgozh...

Tényleg csak két hetet dolgozhatok?

Figyelt kérdés

Bementem abba a diákszövetkezetbe, ami a legszimpatikusabb volt, de mivel csak 15 éves vagyok, így azt mondták hogy a nyári szünetből is csak két hetet dolgozhatok. Nem tudtam erről ezért meglepett, másra számítottam. Viszont ezért nem tudom hogy érdemes e bankszámlá nyitni, ezért más diákszövetkezetbe is jelentkeznék ha lehetséges. Ott is dolgozhatok két hetet (már ha van ilyen szabály ott) vagy a nyár alatt összesen ennyit lehet ennyi idősen? Illetve hány órát dolgozhatok egy nap? Ugyanúgy mint példál a 16 évesek, 8 órát?

Nagyon megköszönném a válaszokat.

2017. máj. 16. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Na ha jól értem voltál diákszövetkezetbe, miért nem ott kérdezted meg?

Ott lehet, hogy kompetensebb válszt kaptál volna.

Vagy mi kell mondjunk hülyeségeket, vagy szidjuk a rendszert, vagy...?

Egyszerübb lett volna, ha ott utana jársz mindennek....

2017. máj. 16. 12:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, utólag mar nagyon banom... azért nem kérdeztem meg, mert mindenre felvoltam készülve csak erre a válaszra nem. Utána teljesen borult minden. Volt egy elképzelésem, és egy mondattal keresztbehúzták. Utána kb mindent újra kellett gondolnom kb fél perc alatt.
2017. máj. 16. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Én eddig úgy tudtam, hogy diákmunkát 16 éves kor alatt jogilag nem is lehetne vállalni :S. Mondjuk nem tudom, hogy én tudom-e rosszul, vagy az utolsó infómhoz képest változtattak a szabályozások.
2017. máj. 16. 15:19
 4/4 A kérdező kommentje:
lehet vállalni, 15 évesen nyári munkát.:) utána érdeklődtem, csak náluk van így. Koszonom mindenkinek!
2017. máj. 16. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!