Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy kell ügyesen állást...

Racska1974 kérdése:

Hogy kell ügyesen állást elvállalni?

Figyelt kérdés
10 évig dolgoztam egy helyen majd új törtető kollegák kitúrtak.(az új főnök hozta az új embereit). Találtam egy másik munkahelyet ott meg a főnök már a második napon leüvöltötte a fejemet. Kérdeztem a kollegákat, hogy mi volt ez. Sajnos ő ilyen ha valaki felbosszantja keres egy áldozatot akin levezetheti. Ez előfordult még vagy háromszor, nem vártam meg a próbaidő leteltét. Két hónap mulva megint találtam egy másik helyet.Elsőre jónak tűnt. Kedvesek voltak, inteligensek, majd a második hónapban mondták, hogy nem azt kell csinálni amire felvettek hanem valami egészen mást, de arra nem lehetet már embert felvenni. Így befogtak adatok begépelésére. (weboldal feltöltése, kismilió adat begépelése). Korábban IT project manager voltam,Németországi IT munkákat szerveztem át Magyarországra. Mondanom sem kell, hogy nem örültem az adatfeltöltő munkának.Nem az én karrier szintem.Az a kérdésem, hogy mit érdemes kérdezni egy állásintejú során, hogy legyen némi belelátás, hogy mibe, milyen helyzetbe kerülhet az ember.

#állás #munkáltató #állásintjú kérdések
2017. máj. 10. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Esetleg megkérdezheted hogy pontosan milyen terület,szint, feladatkörre keresnek, mi van ekkor akkor..
2017. máj. 10. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:
első vagyok: Hiszen akkor működik jól maga a hely is ahová az embert keresik ha a megfelelő végzettséggel rendelkezőt találják meg... (megfelel neki a fizetés stb. és a képességei meg miegymás..)
2017. máj. 10. 16:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, de nem mindent mondanak el. Jelen esetben, valószínüleg év végén bezárják őket (nagy leépítés lesz), és addig be kell fejezni a sürgetőbb, elmaradt dolgokat.
2017. máj. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!