Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a főnököd megkérne az...

Ha a főnököd megkérne az alábbi szívességre, mit tennél?

Figyelt kérdés
2017. máj. 3. 11:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A mostnai főnökömnek megtenném. Az előzőnek nem tettem volna meg. Nem lehet egyértelműen megválaszolni a körülmények ismerete nélkül.
2017. máj. 3. 12:10
 12/23 anonim ***** válasza:

Utálom, ha taxinak néznek, szóval csak úgy nem tenném meg. Főleg így, hogy kellemetlenséget okoz, mert kerülő utat jelent.

Ha felajánlanak érte valamit, akkor lehet róla beszélni. De csak úgy nem várja el senki sem, a semmiért.

2017. máj. 3. 12:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Miért nem viszi be a főnök a saját autóján?
2017. máj. 3. 12:14
 14/23 anonim ***** válasza:

Ez milyen munkahely?

Normális helyen kapsz ezért valamennyi pénzt, természetesen.

2017. máj. 3. 12:15
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha fizetik, és ha egyébként is autóval járnék dolgozni.

És ha a kolléga a lakásáról valóban nem tudna az én megítélésem szerint se bejutni más módon (gyalog, biciklivel, tömegközlekedéssel) a munkahelyére.

Egyébként ilyen nincs, hogy vészhelyzet, mert bérelhetnének neki autót erre a három napra. Csak persze drágább, mintha én furikáznám, pláne, ha ki se fizetnék. ;-)

2017. máj. 3. 12:17
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez sok mindentől függ. Pl. mennyi az a kerülő? 10 km? 30? 50? Ismered a kollégát? Milyen a viszonyod a főnökkel? Miért pont téged kértek meg erre, van ennek valami oka?

Egyébként jó viszony és viszonylag kis kitérő esetén én megtenném ezt a szívességet. Ha viszont ez csak amiatt lenne, hogy a cég spóroljon és meg balek legyek, hát nem.

2017. máj. 3. 12:22
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor, ha oda-vissza működnek a dolgok. Volt olyan főnököm, akinek mindent. Viszont, bármit kértem, azt ő is megoldotta.

Volt olyan főnököm, akitől, még szabit sem kértem, mert tuti nem kaptam. Na, neki semmit.

2017. máj. 3. 13:01
 18/23 anonim ***** válasza:

Pénzért dolgozom én is, ilyen szívességeket nem vállalok, ahol dolgozom ott is úgy jár valaki hogy ha lekési az adott buszt nem ér be csak később. 1 hete volt hogy elaludt és az utcájából valaki behozta de 5ezrébe került, vidékről városba.

Szóval hihetetlen de ilyen is van hogy valaki magától fizet, nem kell mondani neki.

Megmondanám hogy én dolgozok az autóért, benzinért, a külön fuvarokat meg illik kifizetni, ha nem jó így akkor írja neki szabadságra.

Ma már mit adnak ingyen? Főleg ha nem komoly bajról van szó.

2017. máj. 3. 13:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"egyébként nem jut be a munkahelyére"

Dehogynem!

Csak a taxit mindenki sokallja.

Holott a munkavállaló is fizethetné, ha fontos neki a munka. Meg a főnök is fizethetné, ha fontos neki a munkavállaló munkája.

2017. máj. 3. 13:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha kifizetnék a plusz benzinköltséget, bevállalnám. Ha nem, akkor nem. Oldják meg taxival, ott már muszáj lesz fizetniük, ha akarnak, ha nem.
2017. máj. 3. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!