Mit tegyek, ha van egy szemétláda csoportvezetőm meg egy ugyanilyen gépbeállító a műszakomban?
Megvárni kint és pofánvagdosni....
Pont az ilyen emberek miatt hagytam ott a gyári munkát... sajnos ilyen mindenhol van.... mindenki mindenkit szúrt a háta mögött, de szemébe sose mondta csak a bratyizás ment...
Pedig jól kerestem, de ezek már annyira leromboltak....
Gyári munkás egy külön faj.... aki ezt élvezi....
"Én még azt utálom, amikor a szemétláda beköp..."
Miért más a szemétláda, ha veled van ennyi gond és probléma?
"Mit tegyek, ha van egy szemétláda csoportvezetőm ..."
HA ennyire jóban vannak, akkor sok mindent nem tudsz tenni. Ez a "megszoksz vagy megszöksz" tipikus esete.
6:
"Miért más a szemétláda, ha veled van ennyi gond és probléma?"
Talán mert létezik olyan módszer is, hogy odajön, és normál stílusban közli a véleményét-tanácsát. De nekem az volt a bajom, hogy tahó stílusban leugatott, hogy mi a f**zért csinálom ezt meg azt így, és nem amúgy. Így persze, hogy azt reagáltam, hogy vegye vissza, meg hagyjon már békén, húzzon el.
Aki pedig nem képes a gondját a másik szemébe mondani, hanem a háta mögött mószerolja őt, az egy utolsó, gerinctelen s**rkeverő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!