Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vopt már veletek ilyen hogy...

Vopt már veletek ilyen hogy vagy valahol es senki nem vesz észre?

Figyelt kérdés
Legtöbször az van hogy senki meg se halja mit mondok mintha láthatatlan lennèk
2017. ápr. 26. 07:57
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

Nem nem vesz észre... csak szimplán ignorálnak...

Ez általàban akkor van, ha az adott személy akit ignorálnak, idegesítő, jelentéktelen, szerencsétlen, nemkívánatos unalmas v stb

2017. ápr. 26. 08:01
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Az előzőhöz még annyit hozzáfűznék hogy + az ignoráló személyek bunkók és beképzeltek.
2017. ápr. 26. 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
nem, nem mindig kedves második... Gyakori az a felállás is, hogy eleinte az ignorált nem veszi észre magát hogy milyen zavaró (nem hagyja szóhoz jutni a többit, vagy épp hülyeségekről, senkit nem érdeklő dolgokról szövegel folyamatosan, hogy csak 2 példát említsek), és a finom utalásokból nem ért... ilyen esetben a következő lépés legtöbbször hogy nem veszel róla tudomást, hátha észreveszi magát, vagy ha még ez se, akkor a szemébe mondod, és akkor jó esetben igen, elkönyvel bunkónak és beképzeltnek, és besértődik
2017. ápr. 26. 08:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg pont az van, hogy általában azok ignorálnak, akik a saját (általában teljesen érdektelen) mondanivalójukat mindennél előbbre valónak tartják, mások mondanivalója viszont egyáltalán nem érdekli őket. Gondolom mindannyian ismerünk ilyeneket.

Ha egy társaságban több ilyen személy összejön, akkor egymást túllicitálva süketelnek orrvérzésig - itt garantált, hogy nem jutsz szóhoz, csak ha te is beszállsz ebbe az agresszív nyomulós tülekedésbe..

2017. ápr. 26. 09:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Kb 3-honapja megy ez es aut se tudom mi van
2017. ápr. 26. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Volt, ilyenkor elkezdek kiabalni vagy odadobok egy papir galacsint.
2017. ápr. 26. 12:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen szánalmas birkaemberek, akiknek a fejében él egy rangsor, ahol a menők felsőbbrendűek, s a kevésbé népszerűbbek pedig alábbvalóbbak, és az ilyen embereket csak a menők érdeklik, a többi "uncsi". Nem kell azt hinni hogy csak az extrovertált nagyszájúak ilyenek, a visszahúzódok között is jócskán van ilyen ember. És ezek mindig keltik az olyan légkört ami téged kirekeszt. Akit befogadtak annak a bevonását a társaságba eröltetik, aki pedig kivan szorítva annak lehetetlenné teszik hogy beilleszkedjen.

És mikor egy társaságba vagy, azok az emberek akik nyitnának feléd, azok se fognak, mert a birkabunkók minden megnyílvánulásukkal próbálják ellehetetleníteni hogy téged bevonjanak a társalgásba. Ciki lesz veled szóba állni, elérik hogy senkit ne érdekeljen a véleményed. Lehet ha azért mert buta vagy, de az is lehet hogy csak mert nem sikerült beilleszkedj.

Az ilyen emberek lelkileg rohadt, rosszindulatú, nyomorék emberek, próbálj olyan társaságot keresni ahol csak lélekkel rendelkező emberek vannak, legyél visszafogott, ne locsogj! Határozottan beszélj, és hülyeséget ne mondj, inkább mutasd magad titokzatosnak mint locsogónak, ha megszólalsz, akkor valami értelmeset mondjál, de ne tudálékosan beszélj, csak úgy természetesen :).

2017. ápr. 26. 15:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Ahogy a 7-es hozzászóló írja, mind szóról szóra igaz!

Próbálj más társaságot keresni, / nem tudom, munkahelyeden vagy az iskolában éled át ezeket jelenleg / ahol befogadnak és értelmesen el tudsz velük beszélgetni.

Az ignorálóknak pedig tojjál a fejükre...elképzelhető, hogy a későbbiekben őket majd mások fogják ugyanígy levegőnek nézni.

2017. ápr. 26. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Heló! Szerintem próbálj olyan társaságot keresni, akikkel azonos az érdeklődési köröd, így a Te mondandóbb érdekesebb lesz nekik és figyelnek majd rád.

Engem középsuliba próbált egy osztálytársam ignorálni, de elég gázul csinálta és nem sikerült neki ezért mai napig utál. Pl. mikor másokkal beszélgettem (általában, mikor Én beszéltem) odajött, a szavamba vágott és valami tök más senkit nem érdeklő dologról beszélt vagy megpróbálta elhívni magával a társaságot, kivéve persze engem.

Mikor ez nem jött be elment a tanáriba árulkodni rám, hogy Én kiközösítem Őt, mert más színű a ruhája, mint a miénk. (Ez valójában úgy történt, hogy odajött megkérdezni, hogy miről van szó, mi meg mondtuk, hogy arról, hogy ma mindenki fekete nadrágba jött. Rajta nem az volt, így megsértődött és elvonult. Nem mi küldtük el.)

Mikor ez se sikerült pletykákat kezdett terjeszteni, főleg a barátaimnak, hogy elmenjen tőlem a kedvük, de az Én szavamnak jobban hittek szóval ez se sikerült neki. Sőt, még anyumnak is próbált pletykálni rólam, hátha eltilt a barátaimtól vagy nem tudom mit akart elérni.

Másik eset, mikor mi ignoráltunk egy lányt, mert állandóan hazugságokat talált ki, hogy sajnáljuk és vegyünk neki cuccokat. Eleinte a kisebb sztorikat el is hittük, vettünk neki enni, adtunk neki ruhákat (amiket sose láttunk rajta), de aztán olyan lehetetlenségeket beszélt, hogy egyértelmű volt, hogy kamu. (Pl. farkasfalkák portyáznak a buszmegálló körül és emiatt nem tud iskolába jönni. Vagy, hogy Ő nem meghízott, hanem annyira éheznek, hogy felpuffadt a hasa....a combjával meg az arcával együtt hurkásra gondolom, de a vizet nem volt hajlandó meginni, csak a kólát.) Emellett folyton undorító dolgokról beszélt mindenki füle hallatára annak ellenére, hogy már a tanárok is kérték, hogy ezt ne ossza meg velünk. (Pl. az újdonsült nemi betegségeiről, vagy hogy reggel ment a hasa és annyira sietett, hogy elfelejtette kitörölni...Persze ezt nem ilyen stílusban mondta és egy busz kellős közepén kezdte részletezni.)

Nem tudom melyik kategóriába tartozol, de szerintem, ha hozzád hasonló emberek társaságát keresed akkor Ők biztos nem hagynak figyelmen kívül.

2017. ápr. 28. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!