Miért utál ennyire a főnököm?
Ő férfi, én nő vagyok. Semmilyen tekintetben nem lehet féltékeny rám.
Persze tudom, hogy hülye kérdés, csak ő tudja mi a baja. Csak már egy senkinek érzem magam miatta a munkában.
lehet,hogy kiszúrta benned a megfelelési kényszert.
ha pedig domináns pali,akkor az ilyenek a szemében alsóbbrendű emberek,cselédek.
ahogy én megfigyeltem elég sok ember azonosítja magát a munkájával és nem egyenlő emberként tekint mindenkire.
és e miatt van az,hogy munkahelyeken egyesek alsóbbrendűnek,mások felsőbbrendűnek érzik magukat.
a rangnak a pozíciónak illik adni némi tiszteletet,de ahhoz,hogy egy másik embert tisztelj,azt ki kell érdemelnie,nem jár automatikusan.
felnőtt ember vagy,ezért nem is értem hogy miért fontos az neked,hogy a bácsi megsimogassa néha a buksidat.
legfeljebb ha van mód a ranglétrán előre lépni akkor fontos az ilyen elismerés,egyéb esetben meg teljesen felesleges vergődni rajta,mert a kutyát sem érdekli a flegmasága.
javítok annyiban,hogy buta és domináns.
mert egy okos domináns pontosan tudja,hogy a megfelelési kényszereseket lehet a legjobban kihasználni,ezért megbecsüli őket,kamu figyelmességekkel,alamizsna osztogatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!