Mennyi egy átlagos amerikai ember fizetése?
Elso vagyok. Nem tudom kinek faj az igazsag, hogy le lettem pontozva. En nem a fenekembol huztam elo tenyeket mint egyes valaszolok, nem is a szemelyes velemenyemet osztottam meg, hanem a szomoru igazsagot:
Azért ez nem csak úgy van, hogy eldöntöd, hogy kimész. Lejár az ESTAD (Turista vízum) és utána szépen illegálissá válsz. Így maradnak majd az alja munkák.
A munkavízum szerzése nem lesz egyszerű menet. Van pár hiányszakma amivel megfelelő tapasztalattal lehet menni H1B vízummal (programozó,nővér), de ezeken kívül nem túl jó a helyzet. Talán még a sport vagy média-ban elért nagy siker is segíthet.
Messze nem Kaliforniában történik a legtöbb bűnözés Amerikában, és különben is rengeteg városa van, nem mindegyik egyformán veszélyes.
Ha már államokban nézzük a bűnözési rátát, akkor Dél-Karolina, Új-Mexikó, Louisiana a legveszélyesebb helyek. Szóval ahol többségében vannak a feketék, illetve a mexikóiak. Kalifornia közepes ilyen szempontból. Rengeteg bevándorló van ott (lengyelek, spanyolok, angolok, magyarok, szóval nem csak feketék meg mexikóiak, nagy az eloszlás).
Kérdező, ha ez is fontos, akkor New York-ban (nem Queens és nem Brooklyn, ott nagy a bűnözési ráta) jó a közbiztonság. Vagy New Jersey, vagy a hidegebb államok. :-)
Mindenképp írok, májusban derül ki, hogy vízumlottón nyerünk-e, ha nem akkor cégen belüli áthelyezés is játszhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!