Betanításért jár fizetés?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag nem csinálok semmit csak nézek. Szerződésem már alá van írva. Kicsit fura.2017. ápr. 9. 17:04
1/10 Blondie.W válasza:
Van ahol adnak rá fizut, van ahol nem. Ezt a munkáltatótól kell megkérdezned.
2/10 anonim válasza:
Igen normális helyeken járnia kéne.
3/10 anonim válasza:
Már miért nem járna?
Tanulsz, figyelsz, kapod a pénzt.
Munkahelyen első pár nap, vagy első 2-3 hét ilyen, nem csinálsz semmit, csak hallgatod mit mondanak neked.
Jár pénz, persze.
4/10 anonim válasza:
Téged tanítanak be,és nézed mit kell majd csinálnod?Jóhogy fizetnek, bár lehet kevesebbet, mint akik már rendesen dolgoznak. Ott vagy,a drága idődet pazarlod rájuk, ne képzeljék, hogy ingyen ottvagy nekik.
5/10 anonim válasza:
Figyelj oda inkább mit magyaráznak, ne azon gondolkozz miért jár pénz, stb.
Figyelj oda, ennyi.
6/10 anonim válasza:
Ja ha letelik a próbaidő még több pénzt kapsz.
Egyébként ha meg nem magyaráznának akkor honnan a retekből tudnád később mit kell csinálni? :D :D
7/10 anonim válasza:
Amikor csak a kérdést láttam, azt hittem, Te tanítasz be valakit, és ezt nem honorálja senki. Sajnos nem szokták, pedig korábbi helyen már jeleztem, hogy átmenetileg nem haladok.
8/10 anonim válasza:
Most akkor betanitásért vagy betanulásért?
9/10 anonim válasza:
Ja, én is úgy érzettem, hogy ő tanít be valakit, de a szerződés dolog akkor nem stimmelne. Egy új dolgozó még nem nagyon szokott betanítani mást, ezért nyilván arra gondolt, hogy a betanulásért kap-e pénzt.
10/10 anonim válasza:
Én mikor betanítottam a munkahelyemen, akkor is kaptam pénzt, mint mindenki. Hiszen ott vagyok ugyanúgy nyolc órában, figyelem a tanuló minden mozdulatát, ugrok, ha elszúr valamit, segítség kell neki.
A második hétben már megerőltetőbb volt csak állni és nézni, mint végigdolgozni a napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!