Ilyen paraméterekkel rendelkező munkahely esetében, hogyan legyen tovább?
Miskolci boschról van szó, az a helyzet hogy 3. évem lesz itt, de előtte nagyon kevés volt a pénz, és hiába volt januári béremelés, 843-as órabérrel épp hogy megáll 130nál a pénz, illetve ami még ezt a dolgot befolyásolja az egy bónuszrendszer ami maximális 20% esetén 20 ezer ft, 15 nél 15 ezer így tovább.
Két munkanapot dolgozom, kettőt vagyok otthon 4 műszakban, túlórát soha nem vállalok, miután egy igen kevés fizetéssel szembesülve, kereken megmondtam nekik hogy oda se jöjjenek hozzám megkérdezni a plusz melót.
A cafeteria juttatás az egy széchenyi kártya(éves szinten 123e a keretösszeg), egy készpénzes kifizetés(ennek az éves keretösszege 100e ft, havi szinten leosztva 8e amit a fizetésnél utalnak)
A volános bérletet térítik, mvk-s helyi bérletet is ami 7e ft, nekem az utóbbi jár.
Egyébként targoncás munkakörről van szó, tehát ezért is elkeserítő ennyiért dolgozni, előző hónapban volt 141ezer ft fizetés, ami eddig a legmagasabb amit kaptam.
2 évig dolgoztam sima betanított raktári munkakörben ugyan itt, és már akkor megkaptam a 115 néha 120-at
Ezek fényében, érdemes ilyen helyen dolgozni, vagy hagyjam az egészet? Más, ilyen órabérrel mint az enyém munkakörtől függetlenül és más cégnél, hazavisz 150-et is.
Én a helyedben otthagynám. A Boschról egyébként is az ismert, hogy nem szeret magas béreket adni, főleg alacsonyabb körökben. Én még mikor az egyetem utolsó éveiben kerestem gyakornoki munkát a budapesti Boschhoz jelentkeztem, minimálbért akartak fizetni úgy, hogy nem 0 munkatapasztalattal mentem volna oda és kértek legalább német középfokú nyelvtudást, de persze mellé az angolnak is örültek. Én nem vállaltam, de itt a gyakorin olvastam, hogy más utolsó éves gépészmérnök hallgatóknak is csak a minimálbért fizetik.
Ha van rá lehetőség mindenképp hagyd ott, mert nem érdemes ilyen helyen dolgozni.
A munkahely váltásra szavaznék én is, de mielőtt felmondanál, azért alaposan tájékozódj!
Az általad leírtak alapján képben vagy azzal, hogy mire kell odafigyelned.
Szerintem targoncásként jóval többet is kaphatnál, sőt, szerintem eléggé keresik is mostanában a targoncásokat.
Amúgy személyes tapasztalatom az, hogy amikor felmondtam egy melóhelyen, utána mindig jobb helyen sikerült elhelyezkedni, így nekem kedvezőek a tapasztalataim, de tájékozódni érdemes felmondás előtt!
Sok sikert neked! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!