Hogyan döntsek? Munka vagy "haverság"?
Az elözö munkahelyemen 2évig dolgoztam.
A fönököm nagyon szeretett és a vendégek is.
Sokat tettem a hely és az üzlet fejlödéséért ezt mindenki tudja.
3Hetr én mondtam fel, ûgy döntöttem elköltözöm.
A fönököm fàjô szìvvel engedett el.
A vàltôtàrs kollégàm maradt, illegve felesége került a helyemre.
Amikir felmondtam ugymond àlbaràtsàgot kezdtek kialakitani velem.
Gondolom féltik mindketten a poziciôjukat.
És ha jôban vannak velem, nem tûrom ki öket- erre tudok gondolni.
Azonban hazaköltöztem, mert visszahûzott a szìvem.
A fönököm pedig elmondta hogy bizonytalan, hisz szìve szerint visszavenne engem mert én voltam a legjobb alkalmazottja.
Szìvem szerint visszamennék, mert jôl kerestem s szerettem is a munkàmat.
De nem tudom hogyan àlljak az "àlbaràtkozô" kollègàkhoz.
Illetve kissé kellemetlen nekem... Mert sürgetni sem akarom a fönököt a döntéssel...de nekem is jobb lenne ha mihamarabb vàlaszt adna, hogy visszavenne-e vagy kezdjek munkàt keresni.
Hogyan döntsek?
Hogyan közöljem (nem ràmenösen!)a fönökkel, hogy döntsön mihamarabb?
És persze: ha visszamennék dolgozni és az "àlbaràtok" közül valakit elküldene a tulaj, akkor hogyan nézzeknezutàn a szemükbe?
Vagy mumkàban és pénzben nincs baràtsàg?
Igazi baràtnak sosem tekintettem öket.
Azota kedvesek velem,amiôta tudtàk hogy felmondok
Elötte nem is nagyon tartottuk a kapcsolatot.
Illetve ment a kavaràs sokszor a hàtam mögött munkàban is... És nem szàmìthattam a kollégàmra sosem.
Valamint sokszor prôbàlt a fönöknél is bemôszerolni- sukertelenül.
Amiôta eljöttem, nos azôta meg persze jàtsszàk a nagy baràtsàgot velem szemben és szerveznék az összejöveteleket ésatöbbi.
Az volt az oka h kulfoldre koltoztem egy pasi miatt es ott akartam uj eletet kezdeni.
A pasi azonban atvagott es vegig haza is vagytam...
Amugy nem mondtam volna fel
Tök egyszerű. Elkezdesz munkát keresni, mást. A főnök majd szól, ha kitalálta mit akar és ekkor te ráérsz azon agyalni, hogy mit is kéne tenned.
Egyelőre szó sincs arról, hogy mindenképpen vissza akar venni, tehát nincs min gondolkodnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!