Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vezető beosztású ember távozás...

Vezető beosztású ember távozása napokon belül a sokadik esetben ez nem kínos a cégnek azért egy idő után? Hogy még a vezetőit se tudja megtartani?

Figyelt kérdés

Viszonylag nagy (inkább közepes) cég a szokásos elképesztő fluktuációval. Jönnek mennek. Amíg ez a jövés menés csak a melósokat érinti addig a cég vállat von megy de jön is helyére gondolják.

De amikor a vezető beosztásúak alatt se nagyon melegszik meg a cég, amikor a sokadik vezető helyettes stb áll fel heteken belül azért az nem kínos egy csöppet? Amikor épp azok a vezetők hr-esek és egyebek dobbantanak akiket épp azért vettek oda hogy a sűrű munkaerő elszivárgást megállítsák?

Azért az nem kicsit kínos szerintem amikor bemutatnak egy új vezetőt aki stabil és tartós lesz hosszútávra jött állítják. Nem úgy mint az elődei mondják. És majd ő olyan tervet dolgoz ki hogy vége lesz itt az állandó elszivárgásnak. Ez a dolga…

És akkor ez az ember 1 hét és ott sincs. Felmond.

Azért ez nem kicsit kínos vagy rosszul látnám?

2017. ápr. 5. 11:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Vannak helyek, ahol a HR funkciók nagyon is jól működnek, láttam ilyet - bár kétségtelenül ritka."

Ritka mint a fehér holló.

Engem eddig ahova felvettek és pénzt kerestem az mind olyan volt hogy nem volt HR részleg, meg HR vezető meg HR tanácsadó a cégnél, hanem vezető vette fel az embert.

Én olyan állásinterjú, ahol HR-es is részt vett, mind elatusításban részesültem.

De szerintem ez így is lesz, nem tartom egy komoly foglalkozásnak, főleg hogy vannak akik facebook profil alapján állapítanak meg szimpátiát. Nekem meg olyan nincs, így fel sem vesznek, levegőnek néznek sok helyen.

Mondom, vicc kategória.

2017. ápr. 5. 19:38
 12/12 A kérdező kommentje:

Meg az is egy vicc amikor egy negyvenes mérnököt a 20 éves HRes cicababa "öregnek" minősít és elküld be se hívja, mert uyge a hülye libája csak azt látja hány éves a szakmai oldalt nem is érti mert ahhoz már segg.

a mérnök elmondaná a szakterületét stb de a hülye libája nem is értené.

2017. ápr. 6. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!