Ti mit szólnátok, ha a GYES-en lévő kolléganő akinek a helyére felvettek rendszeresen bejárna gyerekesől?
"hogy képzelem,és örüljek,hogy "segít"."
Mond meg hogyha segítségre lett volna szükséged szóltál volna, de minden jól megy és köszönd jól megvagy.
Mennyi fiatalon megkeseredett kis munkaero :)
En veteto beosztasban dolgozom egy multinal es ha bejon egy anyuka, mind orulunk, hogy megszinesiti a napunkat kicsit. En is odamegyek koszonni es picit babazni, plane ha a sajat beosztottam hozza be a gyerkocot, aztan visszaulok dolgozni.
Siman tudok gyerekhang mellett dolgozni.
Kicsit lazitsatok, huzzatok ki a karot a huszoneves karrierista popobol es maris jobb lesz ;)
Megértelek, hozzánk mondjuk gyerekkel nem jöhet be senki, de munkavállalók adózásával foglalkozok, az irodánkba gyakran jönnek felnőtt emberek hisztizni és "mindent jobban tudni". Egyébként nem igaz, hogy megszínesíti a napot a gyerek, én gyűlölöm őket, zsigerből, és nem vagyok karrierista. Csak gyűlölöm őket... Engem is zavarna.
Elkezdhetsz kakaskodni, de semmi értelme. Ha jön a nő, én a helyedben felvennék egy ütős hangszigetelt fejhallgatót és ráhagynám. Ha odajön okoskodni, teljesen faarccal hallgasd végig, vess oda egy köszönömöt, aztán csináld úgy, ahogy akarod. Ha kétszer mondja a dolgait, akkor végig hallgatod kétszer. Ha a főnöködnek nincs kivetnivalója a munkáddal, akkor tökéletesen mindegy, hogy a többi ribi mit sír a hátad mögött. Nekem is próbálták már megmondani, hogy én sza.rul végzem a dolgom szerintük, de a főnököm kezében ott volt tisztán számadatokban mérve, hogy a munkám 200%al hatékonyabb volt a korábbi évekhez képest, és onnantól kezdve senki más véleménye nem érdekelte, csak az enyém. Károgó féltékeny kvák mindenhol lesznek, erre készülj fel.
A másik, az egyszerűbb, ha megtanulsz bájologni. Nekem ehhez nincs gyomrom, de azt is lehet, hogy végig hallgatod, megköszönöd bölcsességét, megkérdezed aznap milyet sz.rt a gyerek, ő elcsicsergi, aztán húz is haza. Ezzel gyorsabban megszabadulsz tőle. Közben nyugodtan átkozhatod is, tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!