Voltatok mar mobbingnak (pszichikai terrornak) kiteve? Ha igen, mit tettetek ellene?
Jah, ìgy már értem.
Nincs lehetőséged váltani? Mert ez a helyzet nem fog megváltozni...
Miert ment el a fonokod? Onszantabol, vagy felmondtak Neki? Mit mondtal Neki?
Tenyleg...legalabb jol esett, hogy elment a cegtol? :)
Kihìvott a konyhába, hogy nincs megelégedve velem stb. Úgy beszélt velem mint egy idiótával és szóvá tettem neki. Nő és én is az vagyok, egy korosztályból. Nem tűrőm, hogy ìgy beszéljenek velem, a főnököm és nem vagyok a tulajdona. Meglepődött, vissza vett egy kicsit magából. Mindenki utálta! Az a kis alamuszi fajta, aki úgy néz ki, mint egy madzületett bárány, közben egy kus g...ci😉 Rengeteg embert kirugatott vagy kirúgott. Végül magától elment és az volt az igazi öröm!
Annyira utáltuk, ha kijött a konyhába ebédelni, nem maradt ott senki. Nem volt egy barátja, de csak egy haverja sem, csak a munka...
Voltam. A főnök terrorizálta az egész irodát. Saját cég volt, sok forgott kockán neki, de ez nem mentség. Undorító, megalázó, alpári módon beszélt mindenkivel, mikor telefonon beszéltem az ügyféllel elkezdett velem ordibálni, egyszer leszidott a sárga földig és kizavart a konyhába, mert túl hangosan telefonáltam szerinte. Minden nap 7-8 óráig voltam fél 5 helyett. A 30 perc ebédidőben a monitor előtt kellett enni és közben dolgozni. Egyszer volt olyan, hogy fél órával ,,előbb" elkéretőztem orvoshoz, hát azt a hisztit amit akkor levágott. -
,, A munkaidő fél 5 ig tart".Mondtam neki, hogy tudom , de én meg minden nap 7-8ig vagyok. AZ azért van mert rosszul dolgozunk, felelte ő. Ja oké akkor, aztán leléptem.Sokszor kitalált feladatokat amik nem szerepeltek a munkaköri leírásomban és megalázóak voltak számomra. Azzal volt ideig óráig normális akik felvették a stílusát, erre nevelte őket. Sokan át is vették, hogy jó pontot szerezzenek. Én pedig nem fogok senkit megalázni, alapvetően senki nem érdemi ezt, főleg nem egy olyan munkahelyen, ahol az emberek központi tényezők.Szerinte mindenki hülye volt az ügyfelek is. Fú gyűlöletes egy nőszemély volt. Egyik reggel felkeltem aztán megfogalmaztam magamban, hogy én nem ezért jártam egyetemre, aztán bementem megmondtam, hogy én ezt nem tűröm el egy munkahelyen, meg úgy általában sehol, persze az ilyenek nem látják be soha, hogy ők a hibásak, ezért kell kilépni ebből a szituból olyan gyorsan, ahogyan csak lehet.Azóta szuper munkahelyem van, kedves munkatársakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!