A munkaadók miért nem jeleznek vissza sikertelen interjú esetén?
ja igen és vannak az ígérgetők.
Nekem olyan volt hogy bementem egy céghez X pozícióra, erre nagyon lelkendezett a HR-es, lehetek rögtön ilyen vezető, olyan vezető, majd hazamentem, de ők legalább 2 hét múlva írtak egy elutasító levelet. :D
Ami az egyik fő alapszabály:
Sosem szabad előre lelkesedni! Csak ha már behívnak intézni a felvételt
Engem mire behívtak, de kezdeni, már javában külföldön dolgoztam
Olyan érdekes, hogy hamarabb felvesznek kintre, mint itthon.
Pályázok mindenhova(itt és kintre) és külföldről szinte azonnal hivnak, itt meg a 600 körös interjukkal és várakoztatási időkkel tökölnek
Visszajelezni tényleg nem szokás neg.elbirálás esetén, de jobb is, mert nem cseszi akkor el egy levél a reggelem.
Amugy en időpontot szoktam kérni de foleg a kezdes ideje szamit még.pl ha valaki azt mondja jovohonaptol kell kezdeni akkor elsejétol le is tettem roluk
Azért vesznek fel hamarabb külföldön mert pl. egy nagyobb városban jobbak a lehetőségek.
Nekem sok középiskolai osztálytársam már nem is tudom hol van, össze vissza a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!