Tapasztalatokra lenne szükségem! Jó tanács?
Lehet volt már ilyen kérdés 600, de én nem fogok visszapörgetni ha nem muszáj.
Ti milyen módszerrel engeditek el a fületek mellett a munkahelyi sérelmeket? (Gondolok itt pl: a főnök általi basztatások stb.) Lelkizős embereknek sokszor nehéz nem felvenni egy-egy sértést, és nehéz néha bevenni azt a bizonyos lesz@r#m tablettát, az ilyen helyzetekben. :)
Van valakinek erre jól bevált módszere?
Köszi előre is annak aki ír ;)
Köszönöm szépen a tanácsokat. :)
Tulajdonképpen arra gondoltam ( pontosabban ) amikor valakinek rossz napja van és a munkától független piszkálodik nyers stílusban indok nélkül. A cél az lenne hogy a másik ember ezt ne vegye magára és ne tudja elrontani a hangulatát.
Azok ilyenek akit flörtre v hasolora vágynak de a munkavállalo meg nem nyalis.akkor atmennek bunkoba.
De ez csak a primitiv fonokokre igaz
Én mindig eleneztem a helyzetet.azaz probaltam megnyugodni tiszta lappal kezdeni, de amikor már nem egy hetvegem telt depiben, szépen kerestem másik munkat.es tipli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!