Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Baj lehet, ha a főnökeimmel...

Baj lehet, ha a főnökeimmel haveri a viszonyom?

Figyelt kérdés

Már 2.5 éve dolgozok egy irodában, a 2 főnököm velem hasonló korú férfiak, pár évvel idősebbek.

Első pillanattól kezdve nagyon jó a viszonyunk, mindent meg tudunk beszélni. Igazából mi 3-an vagyunk "egy csapat", mert ők a 2 vezető, én a titkárnőjük, szóval más közvetlen beosztottjuk nincs, tehát ebből se lehet gond, hogy más irigykedne, vagy ilyesmi, mert csak én vagyok nekik a csapatban az irodában. Munkahelyen kívül is szoktunk néha egy társagába menni szórakozni, hozni-vinni egymást kocsival munkába stb.

Sokan azt mondják nekem mégis, a munkahelyen kívül, hogy főnökökkel inkább jobb távolságot tartani, nem haverkodni. Szerintetek ez tényleg igaz?

26N

2017. márc. 9. 18:43
 1/4 te te te ***** válasza:
nyugi, ez inkabb pozitivum. Az lenne a szabajellenes, ha osszejonnel az egyikkel
2017. márc. 9. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom a tisztes távolság megakadályozza a bizalmaskodást érzelmi zsarolást . Amikor egy cég azzal kezd hogy a családi légkör jellemző rá akkor érdemes meggondolni mi legyen továbbiakban . Egy haver beszélhet veled bárhogy ? Nem . Munkahely és főleg melózni jár be oda az ember nem mókázni . A privát szféra titkolt maradjon inkább mint nyílt téma . Nincs képzelgés beleélés sem csalódás a másikban . Természetesen kijöhet jól is a dolog . A kényes pont az illékony egyensúly megőrzése .
2017. márc. 9. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Én alapból távolságtartó vagyok, életem első munkahelyén még soksok éve túl közel kerültem és jött a hidegzuhany rendesen, hogy haveri szinten voltuk, ám minden egyes problémásabb helyzetben úgy rángattak rám mindent, meg csesztettek, mint egy rongyot. Úgyhogy csak nyugodtan kapják be, azóta semmi ilyen nincs. Munkahely, haverok, saját élet az egy külön téma. Lehet, hogy jópofiznak veled, csak kérdés, hogy egy problémásabb szituációban is meglesz ez vagy nem és mindent rád borítanak.

Bár 2.5 év után már tapasztaltál volna ilyet szerintem, úgyhogy lehet neked pont szerencséd van. Az viszont jó.

2017. márc. 9. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Na ba+, mekkora szerencséd van, hogy ilyen jó kollégákat fogtál ki.
2017. márc. 10. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!