Mit tennétek, ha rátok szállna a vezetőség?
Figyelt kérdés
Felmondanátok vagy megvárnátok, míg békén hagynak?2017. márc. 5. 13:14
1/9 anonim válasza:
Tekintve, hogy nem áll szándékomban sem éhenhalni sem visszaköltözni a szüleimhez, megvárnám amíg békénhagynak és mindenben együttműködnék. Sz@rügy, ha te leszel a vezető majd te csesztethetsz másokat.
2/9 A kérdező kommentje:
Valóban sz@r, hogy csesztetnek, mert ilyen elven a fél irodát ki lehetne rúgni, ha felhánytorgatják az ember hibáit. (Másnak is van bőven). Majd ha valamikor főnök leszek, nem fogok átvenni azt stílust.
2017. márc. 5. 13:29
3/9 anonim válasza:
Az elsőnek részben igaza van. De jól teszed, hogy nem vennéd át ezt a stílust. Te ne legyél olyan, mint akik miatt neked szenvednek kellett. Soha se bánts másokat.
4/9 anonim válasza:
Azt, amit a vérszívó szúnyogokkal, ha rám szállnak. Lecsapnám.
Valószínűleg nem azonnal mondanék fel, megpróbálnám kideríteni az ügy hátterét. De többé akkor se maradna csomómentes a kapcsolat, ha kiderülne, hogy csak egy csúnya félreértésről van szó.
5/9 A kérdező kommentje:
Ez valóban így van, többször is előfordult, hogy rendeződött egy rossz kapcsolat; lényegesen megjavult, de mégsem lett olyan, mint azelőtt.
2017. márc. 5. 15:35
6/9 anonim válasza:
Mivel egyszer már tapasztaltam ilyet, amikoris az történt, hogy vártam, beszéltünk róla, abbahagyták, de kis idő múlva újrakezdték, így én ha még egyszer lenne ilyen szitum nem várnék, mert attól tartanék, hogy nem változik semmi.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, ettől tartok én is, a skatulyaelv...
2017. márc. 5. 21:32
8/9 anonim válasza:
6 vagyok.
Amúgy mivel szálltak rád? Mivel piszkálnak? És te eddig hogy reagáltad le?
9/9 A kérdező kommentje:
Hibák vétésével. Ami valóban igaz, de nem szoktam vagdalózni, hogy másnak a kevesebb munkából több van. Majd rájönnek, ha kiteszik a szűrömet. Nekem rahedliből van kb. 1%. De rúgjanak ki nyugodtan.
2017. márc. 6. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!