Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem megy a munkaváltás, mit...

Nem megy a munkaváltás, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem sikerült a szakmámban elhelyezkednem, igy indult a dolog. Elfogadtam rábeszélésre egy munkát, ahol a munkások hetente jönnek-mennek. Nekem sem ment, és nagyon ellentétes is volt azzal, aki vagyok (csendes vagyok, oda pedig jó beszédkézség kell). De kitartottam ameddig tudtam. Utána felszolgáló lettem, 2 szabadnapom volt amig ott dolgoztam összesen, hónapokig ott voltam. Aztán megint egy dumás munka jött, hiánba nem megy nekem az, más nem volt. Mondanom sem kell, könnyű az nem volt, de törekedtem, viszont nem teljesitettem elég jól (no annyira rosszul sem), lejárt a szerződés, itt vége volt. Dolgoztam pékségben keveset, ahol munkatapasztalat hiján alig mentek bele abba is, hogy megpróbáljam, de végül megpróbáltam. Elküldtek azzal, hogy olyan kell nekik, aki tudják már apapirmunkától kezdve mindent. Aztán egy gyárban, mertanultam a melót, de hónapok után sem nőtt a fizetés, nagyon nagyon alacsony volt, messze is, úttal együtt elment a napom java. Otthagytam. Most egy másik gyárban vagyok, nem rossz, igaz, hogy heti 48 óra, de nem viszem haza a munkát, ledolgozom és aztán elfelejthetem. Ez nekem igy jó, egy éve, megszoktam. Most kináltak másik munkát, és a szakmámban!, de kb ugyanannyi lenne a fizetésem, mint itt. Talán jobb lenne, de ennyi dobálódás után nehezen megy újra valami újba kezdeni, a nulláról. Újra megszokni a helyet, a munkát, az ottani embereket. Arra gondoltam, fogom magam és nem gondolkodok, csak elmegyek és csinálom és majd alakul. Mit gondoltok? Nagyon stresszes vagyok amikor váltani kell mostmár.
2017. márc. 4. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia :) elsőnek is nem tudom mi a szakmád de ha azt szereted csinálni és bár azt írtad a fizu ugyan annyi de azért mégse mindegy hogy az ember mit dolgozik annyi órában. Persze megértem hogy ezt már megszoktad és az újtól mindig fél az ember. De azért azt is nézd hogy azt jobban szeretnéd változás az élet része :) igaz nehéz.. Ne gondolkozz csak csináld
2017. márc. 4. 21:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Kiveszek szabadnapot, és elmegyek próbanapra. Ott a munkaidő rugalmasabb, van lehetőség túlórára, mindent fizetnek. A szakmám meg nem rossz, de nem is ugrálok érte. Ettők függetlenül lehetséges, hogy megszeretem.
2017. márc. 4. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:
mi a szakmád? melyik megyében laksz?
2017. márc. 4. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!