Előfordult veled, hogy aki betanított egy feladatot az szándékosan rosszul tanított valamit?
Netán te magad voltál aki direkt így tanított be valakit?
Ez mennyire elterjedt "szokás"?
Szándékosan soha. Egyszer mutattak valamit rosszul de a csaj egy pár óra múlva visszajött hogy ne haragudjak de véletlen rosszat mondott.
Nagyon kicsinyesnek tartom egyébként a munkahelyi szabotálàsokat. Veled megtörtént?
Persze elég bevett szokás.
Főleg az üzleti életben, általában úgy tanítják be az embereket, hogy később nagy hasznot húzzanak belőlük. :)
Ez nem egészen így van, munkahely és feladatköre válogatja hogy mi számít betanításnak, és megmutatásnak.
Pl nekem is amit megmutatott az adott dolgozó, én csak egy javaslatnak fogtam fel, utána úgyis magam tapasztalom ki.
24F
1, Nálunk van is, volt is ilyen munkatárs, aki direkt ezt csinálja/csinálta, mert élvezte/élvezi;
2, Műszaki dolgokat szoktam 1-2 női kollégának bemutatni, hogy később maguk csinálják (pl.: szkennelés), de a végén mégis rám marad a dolog, így lehet, hogy valamit nem jól magyarázok;
3, Az 1. válaszban benne a 3. válasz is:).
Volt egyszer velem ilyen. Direkt rosszul magyarázta el mit kell csinálni. Egy pár feladatra pedig azt mondta, hogy az éjszakás műszakban nem kell megcsinálni.
Másnap velem vitatkoztak, hogy miért nem csináltam meg azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!