Ti a kettő közül melyiket választanátok?
A telep ugyan fárasztóbb fizikailag, de csak könnyebb mint a ( sokszor bunkó ) emberekkel foglalkozni.
Mellesleg ott tudsz mást is csinálni, ellenben egy áruházban nem.
En nem vagyok biztonsagi or, de szerintem en is a telepet valasztanam mert ott tudsz tanulni/filmezni bar biztos unalmasabb is
Aruhazban meg az a baj hogy siman atraknak masik aruhazba ha oda kell ember, telephelyen szerintem nincs ennyi varialas plusz nem kell lopasokkal foglalkoznod nem olyan stresszes
En ezeket merlegelnem: fizetes, mennyire birod a monotonitast, mennyi pihenonap van, mennyire fix a beosztas, melyik esik kozelebb otthonomhoz/melyiket konyebb megkozelitenem
Kerdesedre valaszolva en telephelyre mennek. Majd ertesits minket mit valasztottal es bocsanat hogy ekezet nelkul irok de mobilrol igy konnyebb
telephely sokkal jobb lehetőségeket biztosít!
azért gondolj bele ott tudsz tanulni, fejlődni, zenét hallgatni, kikapcsolódni akár...
míg a bevásárlóközpontban annyira nem, meg nagyobb a stressz is...
24F
Én a telehelyet választanám, ott tényleg nincsenek fárasztó vevők, nekem az szimpatikusabb is.
Szóval telephely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!