Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti várnátok munkaidőn túl egy...

Ti várnátok munkaidőn túl egy munkahelyi értekezleten a főnök megérkezésére vagy elhúznátok haza? Nem munkaidő nem fizetik még késik is a barma-elhúznátok?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el hogy nem direkt csinálja. Munkahelyen hetente van munkahelyi értekezlet szép magyar szóval míting. Ez mindig csak és kizárólag munkaidő után kerülhet megszervezésre természetesen. Ott kell lenni +1 órát fizetni persze csesznek érte.

És nincs vége mert az értekezlet mindig csúszik és miért? Várunk a főnökre. Ugyanis neki épp mindig ekkora akad valami világmegváltó feladata ami halaszthatatlan és emiatt késik. Mindig.

Mi meg ott ülünk 20-an munkaidőnk lejárt túlmunkát nem fizetnek és várunk a késő főnökre…

arra gondoltam mi lenne ha fognám magam és elhúznék a gyászba?

A pofátlanság ás pitiánerség netovábbja ez. Munkaidőn kívül nem fizetik és még késik is és 20 vár 1re.

Hát ah ez az értekezlet annyira fontos mi a szarért a) nem fizetik b) hogy mer róla késni bárki is?

Szóval a kérdés: ti elhúznátok a gyászba haza? Munkaidő lejárt csá?

2017. febr. 22. 08:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
hat akkor ne dolgozz szutyok cegnel. Nalunk nem igy van. Sot az elozo cegemnel sem ugy volt.
2017. febr. 22. 11:44
 12/19 A kérdező kommentje:

" Ameddig a munkahelyen vagyok az munkaido"

De egyébként alapvetően én is ezt mondom ha elvolvastad volna. Amíg benn vagyok (ráadásul főnöki utasításra vagyok benn) az bizony munkaidő. De ha munkaidő akkor meg ki is kell azt fizetni és nem isten fizesse alapon elvárni.

8 órát fizet de elvárja a plusz bent létet és ha ez szerinted munkaidő oké-és hol a pénz rá?

2017. febr. 22. 11:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
errol kerdezd meg a fonokodet.
2017. febr. 22. 11:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

13 jol mondja, miert nem kerdezed meg?

De most egy ora az egy ora, addig eloveszed a telefonodat es forexezel vagy jatszol, elintezed az unalmasabb dolgidat, pl e mailek esetleg jatszol valami gagyi jatekkal. Bevarod a fonokot vigyorogsz aztan le is lepsz. Szerintem tul korábban olyan veszed. Kene egy kicsit lazitanod, persze ugy hogy a tobbiek ezt ne lassak. De belul tojd le.

2017. febr. 22. 12:06
 15/19 anonim ***** válasza:
(Bocsi a hibakert)
2017. febr. 22. 12:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen direkt. Normális lelkületű főnök normális időpontban megérkezik.
2017. febr. 22. 12:08
 17/19 A kérdező kommentje:

" Bevarod a fonokot vigyorogsz aztan le is lepsz."

Na ja csak aztán ha másnap meg kapok egy papírt melyre az lesz írva felmondás akkor meg mi van.

2017. febr. 22. 12:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Én már kapásból a meeting kiírásakor jelezném, hogy mivel munkaidőn túl van, nem fogok megjelenni. Sőt, nálunk mindenki ezt tenné a cégnél, húsz emberrel meg nem megy szembe a főnök, mindenkit nem rúgna ki, így kicsit észbe kapna. 17:30-ig szól a munkaidőm, és lelépek, ha törik, ha szakad. Ez van.
2017. febr. 23. 11:40
 19/19 A kérdező kommentje:

"Sőt, nálunk mindenki ezt tenné a cégnél, húsz emberrel meg nem megy szembe a főnök,"

csak gondolom ott nem birkák dolgoznak míg mitt igen. 20 emberrel nem megy szembe a főnök de nem is kell mert a 20ból kb egy se akad aki szembe merne vele szállni.

2017. febr. 23. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!