A főnökök beleszólhatnak a kinézetembe? Részletek lent
Szóval dolgozom egy boltban - nem ékszereket meg ilyeneket árulunk, csak sima bolt.
Én mindig megfürdök munka előtt, tiszta (nem szakadt) ruhát öltök, tiszta hajjal megyek; emellett nem szívom az orrváladékom, nem böfögök, nem szellentek, nem túrom az orrom, stb.
Elmúlt időszakban kicsit megszedtem magam. Rám jött 5 kiló. Most nem úgy nézek ki, hogy gurulok, de azért ha rám néz az ember, látja, hogy van egy kis hasam.
Illetve munkára nem minden nap sminkelek. Csak nagyon ritkán.
A főnökeim meg folyton izélgetnek, hogy semmi nőies sincs bennem, mert nem sminkelek, meg fogynom kéne és igazából sosem kések, mindig kedves vagyok a vevőkkel, jó vagyok a munkában, de ez nem számít, mert hát nem sminkelek pedig kéne és súlyfeleslegem is van.
Szóval ez normális egy munkahelyen?
Nem tudom mit szól bele, szerintem ez nem helyes.
Ha pl. tiszta vagy, rendes ruhában az elég, lehet kötekedni akar csak, nincs jobb dolga.
Ő sminkel, csont sovány de állandóan ilyen diétákon van, hogy még egy deka se menjen rá és ezzel dicsekszik; a másik főnököm is nő, ő tőle is hallom, hogy nem vagyok nőies csak tőle ritkábban, ő amúgy 60 év körüli férjes asszony, felnőtt gyerekekkel, neki már mindegy hogy nem egy vékony nőcske.
De a fiatalabbik főnököm tényleg nagyon odafigyel magára. És elvárja, hogy én is diétázzak, sminkeljek, csináljak mint ő, legyek nőies mert akkor a vevők bejönnek a boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!