Mit lehet kezdeni az ilyen kollégákkal?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kiborít, hogy betegen, bevallottan lázasan influenzásan járnak be egy egyterű irodába dolgozni a kollégáim.
Ami a legszebb, hogy itt igazából kötetlen a munkaidő, és bármikor fel is lehet állni, 4 kollégám is fulladozik a köhögéstől, lázas beteg.
Ja és mindegyik jól keres, és még gyereke sincs. Tehát ilyen kifogás nem lehet.
2017. jan. 25. 10:38
1/6 anonim válasza:
Szólj a főnöknek, hogy betegen zavarja el őket orvoshoz, mielőtt az egész céget megfertőzik.
2/6 anonim válasza:
Mindenki félti a munkáját.. Ez nem általános iskola ahol minden héten otthon maradhatsz mert köhögsz. Amúgy meg az ő bajuk.. Ha be vagy oltva vagy erős az immunrendszered akkor nem leszel törvényszerűen beteg attól hogy betegek vannak körülötted. Szerinted egy háziorvos naponta hány köhögő influenzás emberrel találkozik? Mégsem dőlnek ki mind.
3/6 anonim válasza:
Ülj maszkban az irodában és ne fogj velük kezet.
4/6 anonim válasza:
Nalunk benne van a ceges policy-ban hogy betegen nem jarhatunk be (irodai munka).
Csoportvezeto vagyok, kuldtem mar haza beteg emberemet hogy ne dontse ki a tobbit.
Elozo munkahelyemen detto, de ott eloszor nem akart a lany hazamenni mert a tappenz keves..mondtam neki hogy igy viszont szabalyt sert es legyen szives menjen haza, ha nem akar tp-t akkor beirok neki szabit de nem maradhat bent.
5/6 anonim válasza:
Utolso;nálatok ez le is van irva?Mi a betegség meghatározása? Ha valaki sokat beteg nem rugjátok ki?
6/6 anonim válasza:
Le. Dehogy rugjuk! Van olyan kany aki minden 3.heten beteg es anyuka is van akinek a gyereke az mindig, sot, nekem is van gyerekem es bizony telen en is sokat dolgozom itthonrol ha beteg a gyerek. Ez sajnos ilyen idoszak. Attol a tobbi ember egeszseget nem veszelyeztetheti valaki. Ha valaki beteg, arra az esetre a megfogalmazasban benne van hogy hazakuldheto, ha a munkajat nem tudja valaki teljes mertekben ellatni. Namarmost egy 15 percenkent f*osni jaro vagy egy 39 fokos lazas nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!